Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκανε το…λάθος και προηγήθηκε η Άρσεναλ! (vids)

Μια Μπάγερν βγαλμένη από τα πιο απίστευτα όνειρα των φιλάθλων της στο δεύτερο ημίχρονο, “πάτησε” την Άρσεναλ που έκανε το λάθος να προηγηθεί. Πολλά παράπονα από τον Σιδηρόπουλο οι γηπεδούχοι.

Στο ίδιο έργο θεατές οι φίλοι της Άρσεναλ, είδαν από κοντά την ομάδα τους να διασύρεται με 1-5 και στο Λονδίνο από τη Μπάγερν Μονάχου, γνωρίζοντας τη βαρύτερη εντός έδρας ήττα της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η Άρσεναλ έκανε εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο, πήρε από νωρίς το προβάδισμα, πίεσε και έδειχνε να πιστεύει, αν όχι στην ανατροπή, στο ότι θα βάλει δύσκολα στην Μπάγερν, που μπήκε πολύ χαλαρά. Οι κανονιέρηδες, όμως, που έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, κατέρρευσαν όταν έμειναν με 10 παίκτες με το ξεκίνημα της επανάληψης, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν για δεύτερη φορά τη συντριβή από την Μπάγερν στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα στην ιστορία τους και να μείνουν και φέτος εκτός συνέχειας στο Champions League από τη φάση των «16».

Συνθέσεις

ΑΡΣΕΝΑΛ: Οσπίνα, Μπεγιερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Νάτσο Μονρεάλ, Γκρανίτ Τζάκα, Ράμσεϊ (72′ Κοκελέν), Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, Γουόλκοτ, Αλέξις Σάντσες (73′ Λούκας Πέρεθ), Ζιρού (72′ Μεσούτ Εζίλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (79′ Κίμιχ), Ρόμπεν (71′ Ντόουγκλας Κόστα), Ριμπερί (79′ Ρενάτο Σάντσες), Λεβαντόβσκι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected