Σπουδαίο για τους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές το διήμερο 19-20/3, καθώς η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη διενέργεια δοκιμαστικών μέσω της Σχολής Ποδοσφαίρου που εδρεύει πλέον και στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, όσοι γεννηθέντες 2001 έως 2006 επιθυμούν, μπορούν να δώσουν το παρόν στο Αθλητικό κέντρο Λαζοχωρίου (μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία αιτήσεων όπως θα δείτε παρακάτω), την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 με την παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Επιπλέον θα διεξαχθεί τουρνουά σε διάφορες ηλικίες με τη συμμετοχή τμημάτων της ομάδας του Μακεδόνα και τοπικών ακαδημιών καθώς και παρουσίαση της συνεργασίας της ΑΕΚ με την ομάδα Α.Ο. Μακεδόνας και ενημέρωση σε γονείς και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Ας δούμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ :

«Η ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK σε συνεργασία με το τμήμα Scouting της ακαδημίας ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τον προγραμματισμό αξιολογήσεων νεαρών ποδοσφαιριστών στη Βέροια και στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 19 και τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ομάδας Α.Ο. Μακεδόνας Βέροιας (Αθλητικό κέντρο Λαζοχωρίου) θα φιλοξενηθούν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αθλητές το επιθυμούν αφού όμως συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και την βεβαίωση παραχώρησης της ομάδας. Ο αριθμός των παιδιών που θα αξιολογηθούν ανά ηλικιακό τμήμα και ανά αγωνιστική θέση είναι περιορισμένος (συνολικά 24) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κάθε αίτηση θα πρέπει να σταλθεί στο email info@aekfcacademy.net.gr μέχρι την Παρασκευή 17.3.2017 (12.00μ.μ.).  Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παραβρίσκονται 30 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της κάθε προπονητικής ενότητας. Ακολουθούν στα επισυναπτόμενα αρχεία το πρόγραμμα των αξιολογήσεων στις δυο πόλεις και η βεβαίωση παραχώρησης ποδοσφαιριστή.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-6855850

Επίσης, τα στελέχη της ΑΕΚ κατά την διαμονή τους στη Βέροια, θα πραγματοποιήσουν μια σειρά από δραστηριότητες με τις συνεργαζόμενες ομάδες οι οποίες αναλυτικά είναι :

•    Προγραμματισμένες συναντήσεις με τους προπονητές της κάθε ακαδημίας για την ενημέρωση και καθοδήγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος

•    Στη Βέροια επιπλέον θα διεξαχθεί τουρνουά σε διάφορες ηλικίες με τη συμμετοχή τμημάτων της ομάδας του Μακεδόνα και τοπικών ακαδημιών καθώς και παρουσίαση της συνεργασίας της ΑΕΚ με την ομάδα Α.Ο. Μακεδόνας και ενημέρωση σε γονείς και άλλους φορείς του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Το πρόγραμμα του διημέρου (12-13/3) μπορείτε να το κατεβάσετε  ΕΔΩ —- > Πρόγραμμα ΑΕΚ