Γ Εθνική / Τοπικά

Κούπα στην Τούμπα οι Ημαθιώτες! (photos)

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης της Νίκης Μεσημερίου με 2-0 και κατέκτησε δίκαια το κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι Ημαθιώτες ποδοσφαιριστές των “κυανολεύκων”, Γιώργος Κύρου και Αντώνης Παπατζίκος σήκωσαν την κούπα στην Τούμπα και φανέρωσαν πως όταν δουλεύεις, όλα είναι πιθανά!

Το συγκρότημα του Ανέστη Τσιτενίδη είχε κατοχή, έπαιξε έξυπνα, κλείνοντας πολύ καλά τους Μεσημεριώτες και έτσι πήραν μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία τους έδωσε το πολυπόθητο τρόπαιο.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο δεύτερο λεπτό, τα Κουφάλια άνοιξαν το σκορ με τον Χρήστο Μαντζιούνη με κεφαλιά του τελευταίου. Το Μεσημέρι προσπάθησε, έδωσε μάχες σε όλες τις γραμμές, χωρίς όμως να καταφέρνει να βάλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς διαφοροποίηση στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ίδιο σκηνικό παίχτηκε ξανά, καθώς στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, ο Χρήστος Μαντζιούνης σκόραρε για δεύτερη φορά και πάλι με τον ίδιο τρόπο, κάνοντας το 2-0.

Τα πόδια των παικτών της Νίκης Μεσημερίου βάρυναν, το συγκρότημα του Αστέριου Θέμελη όμως έδωσε μάχες, το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε και τα Κουφάλια πήραν έναν σπουδαίο τίτλο.

Ο τροπαιούχος κέρδισε από την ΕΠΣ Μακεδονίας την συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα (Τα Κουφάλια είναι πολύ κοντά στην άνοδο στην Α1 κατηγορία).

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουφαλίων (Τσιτενίδης – Γρηγορόπουλος): Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης, Χατζηλασκαράκης, Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Παπατζίκος, Θωμαϊδης. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Καζάνας, Κουμαντανίδης, Χαλιλάι

Νίκη Μεσημερίου (Θέμελης – Τζόλας): Παναγιωτίδης, Δάλλας Ν. , Σταφυλίδης, Μυλωνάς, Καρατζάς, Δάλλας Γ. , Μπασκάκης, Δούμας, Σερέτης, Νικολάρα, Κόλκος. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γερασίμου, Χατζηβασιλειάδης, Κόλα

δείτε φωτογραφίες στο pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected