Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Οδοστρωτήρας” η Ντόρτμουντ, εκπληκτικός Ομπαμεγιάνγκ! (vid)

Δεν είχε καιρό για…παιχνίδια η Ντόρτμουντ, που ήταν ισοπεδωτική και έφτασε το σκορ στο 4-0 κόντρα στην Μπενφίκα.

Το καλύτερο ματς της καριέρας του το φύλαξε για τη Μπενφίκα ο Ομπαμεγιάνγκ, πέτυχε χατ τρικ και με το 4-0 η Ντόρτμουντ βρέθηκε στα προημιτελικά του Champions League!

Η Ντόρτμουντ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, οι διαδοχικοί τραυματισμοί έκαναν το πλάνο πρόκρισης ακόμα πιο δύσκολο, αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές υπάρχει ο Ομπαμεγιάνγκ! Τι και αν ο Γκαμπονέζος δεν είχε πετύχει γκολ σε νοκ άουτ φάση του Champions League, τα φύλαξε όλα για το ματς της Τετάρτης, πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε τους Βεστφαλούς σε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Απίθανο β’ ημίχρονο για τους Γερμανούς, ανύπαρκτη η Μπενφίκα που… γλίτωσε με τέσσερα τέρματα (4-0). Μάλιστα, ο Ομπαμεγιάνγκ έγινε μόλις ο 5ος Αφρικανός που πέτυχε χατ τρικ σε ματς του Champions League (Ντρογκμπά, Ετό, Μπραχίμι, Γιακούμπου).

Συνθέσεις

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5-4-1): Μπούρκι, Ντουρμ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος (88′ Γκίντερ), Μπάρτρα, Σμέλτσερ, Βάιγκλ, Γκονσάλο Κάστρο, Ουσμάν Ντεμπελέ (81′ Καγκάουα), Πούλισιτς, Ομπαμεγιάνγκ (86′ Σέρλε).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον, Νέλσον Σεμέντο, Λουιζάο, Λίντελεφ, Ελιζέου, Σάμαρης (74′ Ζίβκοβιτς), Πίζι, Σάλβιο (64′ Ζόνας), Αντρέ Αλμέιδα, Σέρβι (82′ Ραούλ Χιμένες), Μήτρογλου.

δείτε βίντεο στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected