Football League

Πιο ψηλά η Αναγέννηση! (photos)

Το υπερπολύτιμο τρίποντο στον εξ αναβολής αγώνα με τα Χανιά πήρε σήμερα η Αναγέννηση Καρδίτσας και ανέπνευσε βαθμολογικά καθώς βρίσκεται σε διαφορά ασφαλείας από την ουρά.

Οι κιτρινόμαυροι έφθασαν δίκαια στην επικράτηση και με βάση την συνολική παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο αλλά και με βάση των αριθμό των ευκαιριών που δημιουργήθηκαν.

Αποφασισμένη και με πάθος η ομάδα της Καρδίτσας πέτυχε ένα γκολ στο ξεκίνημα του κάθε ημιχρόνου και πήρε αυτό ου αναζητούσε μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα, με πολλές απώλειες, που την είχε καθηλώσει βαθμολογικά.

Πλέον βλέπει με καλύτερη διάθεση τη συνέχεια αν και πάλι έχει μπροστά της ένα «γολγοθά», καθώς από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια μόνο ένα είναι στην Καρδίτσα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας (51′ Καραγιάννης), Δημόπουλος, Μάιγκα (46′ Τζέκος), Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Σμίλτος, Κρητικός, Ντιατά, Μπιτέλης, Μπλέντι

Χανιά (Παντέλης): Αθανασίου, Δαμιανάκης, Μηλιώτης, Βασιλείου, Φουρλάνος (46′ Δρίζης), Τσουκάνης (86′ Μέρο), Αποστολόπουλος, Αφράτης, Κοζάκης, Βανκεβάι, Λάσκαρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected