Β ΕΠΣ Ημαθίας

Ποιος θα πάρει το “Χρυσό Παπούτσι” στη Β Ερασιτεχνική Ημαθίας;

Μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος στη Β Ερασιτεχνική και καθώς έχουν κριθεί τα πάντα όσον αφορά τις ομάδες που ανεβαίνουν κατηγορία αλλά και το ποια υποβιβάζεται, μένει μόνο να δούμε ποιος θα κατακτήσει το “Χρυσό Παπούτσι”!

Θυμίζουμε πως τη συγκεκριμένη διαδικασία εγκαινίασε το SportsUp (ως ImathiaSportsNews) το 2014, δίνοντας πολύ μεγάλο κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, που ομολογουμένως βρισκόταν στην αφάνεια όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και στη Γ Ερασιτεχνική, που ξεκίνησε την προηγούμενη Κυριακή και αυτός που θα κατακτήσει την πρώτη θέση, θα παραλάβει ειδικό έπαθλο στα πλαίσια του 4ου All Star Game που θα διεξαχθεί μετά το τέλος όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Την περσινή σεζόν, το αντίστοιχο βραβείο είχε παραλάβει ο Ισαάκ Ισαακίδης του Μακεδόνα Βέροιας, ο οποίος σημείωσε 16 τέρματα, ενώ τη σεζόν 2014/2015 έπαθλο απονεμήθηκε στον Τάσο Γριτζαλιώτη του ΜΑΣ Βεργίνας, ο οποίος είχε πετύχει 17 γκολ με την κιτρινομπλέ φανέλα.

Φέτος, η μάχη για την πρωτιά είναι ανάμεσα σε τρεις παίκτες, τους οποίους χωρίζει μόλις ένα τέρμα! Επομένως, η τελευταία αγωνιστική στις 18 Μαρτίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη διάκριση.

Δείτε τον σχετικό πίνακα :

Α/Α Παίκτης Ομάδα Γκολ
1 Χουσεΐνογλου X. Αγρ.Αστ.Πλατέος 14
2 Μηλιώτης Αχιλλέας Νεοκάστρου 13
3 Κουϊρουκίδης Απόλλων Λυκογιάννης 12
4 Αναστασόπουλος Δ.Ε. Ολυμπιακός Λουτρού 9
5 Γιδαρόπουλος Αλιάκμων Νησελίου 7
6 Καραούσογλου Αγρ.Αστ.Πλατέος 7
7 Παπαδόπουλος Σ. Ολυμπιακός Λουτρού 7
8 Αμαρίνλντο ΑΣ Γιαννακοχωρίου 6
9 Γκαλίτσιος ΑΟ Συκιάς 6
10 Μυλώσης Αλιάκμων Νησελίου 6
11 Νούζι Δόξα Επισκοπής 6
12 Τερζίδης Αγρ.Αστ.Πλατέος 6
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected