Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα Σκόπια οι χαντμπολίστες Παμπαίδες Α του Φιλίππου

Στα Σκόπια θα αγωνιστεί το Σάββατο 11 Μαρτίου η ομάδα Χάντμπολ Παμπαίδων Α΄ του Φιλίππου Βέροιας.

Οι Παμπαίδες του Κύρου Σαράφη συνεχίζοντας τους έντονους ρυθμούς των καθημερινών προπονήσεων τους θα ταξιδέψουν το πρωί του Σαββάτου με συνοδούς αρκετούς γονείς και φίλους με προορισμό την πόλη των Σκοπίων όπου στις 11:15 π.μ. ώρα Σκοπίων θα αντιμετωπίσουν την τοπική VARDAR, μία ομάδα δυνατή και αξιόλογη.

Οι υπεύθυνοι της VARDAR έδειξαν από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για τη συνάντηση αυτή εκτιμώντας το όνομα και την ιστορία του Φιλίππου και με τη βοήθεια του Γιώργου Μεταξά κλείστηκε τελικά το διεθνές αυτό παιχνίδι. Η αποστολή του Φιλίππου εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας της VARDAR με αντίπαλο την TURINGER στα πλαίσια του CHAMPIONS LEAGE.

Συγκεκριμένα μετά το παιχνίδι όλη η αποστολή του Φιλίππου θα μεταβεί σε κοντινό ξενοδοχείο όπου η ομάδα της VARDAR έχει φροντίσει για το φαγητό και τη χαλάρωση των παιδιών και στη συνέχεια θα μεταβούν στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η VARDAR έχει φροντίσει για τα εισιτήρια όλης της αποστολής και την ευχαριστούμε θερμά για τις προσπάθειες που κάνει ώστε το ταξίδι αυτό να είναι γεμάτο εμπειρίες και όμορφες εικόνες.

Σκοπός είναι το τμήμα να δώσει και άλλα δυνατά παιχνίδια με αντιπάλους από κοντινές χώρες. Σε αυτό θα βοηθήσει βέβαια και το Διεθνές τουρνουά Βριληττός 2017 που θα γίνει σε ένα μήνα στην πόλη μας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected