Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας & ΓΑΣ Ροδοχωρίου : “Σας περιμένουμε!”

Για πρώτη φορά (ίσως), δύο φιναλίστ Κυπέλλου στην Ημαθία, αναλαμβάνουν από κοινού την προώθηση του μεγάλου αγώνα, που θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 11/3 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Πριν λίγο, λάβαμε κοινή ανακοίνωση – κάλεσμα της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με στόχο να προσελκύσουν όλους τους ποδοσφαιρόφιλους.

Αναλυτικά :

“Οι διοικήσεις της ΑΕ Αλεξάνδρειας και του ΓΑΣ Ροδοχωρίου προχωρούν στην από κοινού πρόσκληση των φιλάθλων του ποδοσφαίρου, για τον Μεγάλο Τελικού του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11/3 και ώρα 15.30 στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Είναι κοινή πεποίθηση και βασικός στόχος όλων, ο συγκεκριμένος αγώνας να είναι γιορτή για όσους τον παρακολουθήσουν από κοντά και είμαστε σίγουροι πως θα είναι, καθώς εμείς ως σύλλογοι, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε ο τελικός του θεσμού, να μείνει στην ιστορία.

Η ΑΕ Αλεξάνδρειας και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου θα είναι αρωγοί στην εν λόγω προσπάθεια, γι αυτό και καλούμε ΟΛΟΥΣ τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, να δώσουν το παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και μάλιστα με μια πολύ προσιτή για τα (τωρινά δεδομένα) τιμή εισιτηρίου, της τάξεως των 5€.

Σας περιμένουμε!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected