Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Pregame Τελικού ΕΠΣ Ημαθίας, Μέρος B – AE ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (photo+vid)

Ένα 24ωρο πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και το SportsUp σας παρουσιάζει το δεύτερο μέρος του pregame.

Μετά την προετοιμασία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για τον αυριανό αγώνα (δείτε ΕΔΩ) και τις δηλώσεις των παικτών, σειρά πήρε σήμερα η ΑΕ Αλεξάνδρειας που πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Καψόχωρας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Σε συνεργασία με τον Γιώργο Χολέβα από το alexandriamou.gr, που μας βοήθησε με την εικονοληψία και των επεξεργασία των βίντεο, σας παρουσιάζουμε μία μίνι ανάλυση των “πρασίνων”, μαζί με τις δηλώσεις τόσο του Κυριάκου Καρασαββίδη όσο και μερικών εκ των ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι από τους οποίος έχουν καταγράψει παρουσίες σε μεγάλο τελικό.

Οι παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικό

Δέκα είναι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Αλεξάνδρειας που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Ενώσεων, τέσσερις περισσότεροι σε σχέση με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Από αυτούς, οι Βαγγέλης Αβραμόπουλος, Δημήτρης Καφές, Νίκος Σαρηγιαννίδης και Σωκράτης Λαμπριανίδης έχουν την πιο πρόσφατη εμπειρία από τελικό, καθώς έδωσαν το παρόν στους δύο τελευταίους με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα (εκτός του Λαμπριανίδη που αγωνίστηκε μόνο πέρσι), χωρίς όμως να καταφέρουν να το κατακτήσουν, σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Ο Δημήτρης Καφές είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών, έχοντας 7 συνολικά παρουσίες σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ημαθίας, 5 από τις οποίες έχει γευτεί τη χαρά του τίτλου, ενώ στο παλμαρέ του φιγουράρει και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, με τη φανέλα της Βέροιας (2003, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Πρέβεζα και σκορ 2-1).

Από τέσσερις συμμετοχές έχουν οι Νίκος Ξαγοράρης και Λάμπρος Μαγγανάρης, με τον τελευταίο να είναι συμπαίκτης του Βαλάντη Γρηγοριάδη στην ΑΕ Καψόχωρας, όταν οι “κιτρινόμαυροι” κατέκτησαν το Κύπελλο Ημαθίας το 2014.

Τρεις παρουσίες σε τελικό έχουν ο Γιώργος Μυλωνάς (ο οποίος μάλιστα έχει στο παλμαρέ του και Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας με τη Βέροια), ο Δημήτρης Πέικος αλλά και οι προαναφερθέντες Σωκράτης Λαμπριανίδης και Νίκος Σαρηγιαννίδης.

Ο ποδοσφαιριστής όμως που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών σε τοπικό επίπεδο αλλά έχει 155 επαγγελματικές συμμετοχές (Παναργειακός, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου, Πιερικός, Πολύκαστρο, Πανηλειακός) είναι ο Τάσος Καρακούτσης, η εμπειρία του οποίου είναι αναμφισβήτητη όσον αφορά την παρουσία του στον αυριανό τελικό.

Οι απουσίες

Μία θα είναι η απουσία για τον Κυριάκο Καρασαββίδη, καθώς ο Γιώργος Μπουκλάς αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του λίγο πριν το ντέρμπι κορυφής για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Στην κάμερα του SportsUp μίλησαν σήμερα ο προπονητής της ομάδας, Κυριάκος Καρασαββίδης αλλά και οι Βαλάντης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Καφές, Τάσος Καρακούτσης και Κώστας Γιοβανόπουλος.

δείτε το βίντεο :

Κυριάκος Καρασαββίδης

Βαλάντης Γρηγοριάδης

Δημήτρης Καφές

Τάσος Καρακούτσης

Κώστας Γιοβανόπουλος

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected