Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Προδόθηκε από το λάθος του Λεάλι

Μπορεί η Μπεσίκτας να είχε την υπεροχή, να δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις αλλά το γκολ του Καμπιάσο στο 36′ έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Πλησίασε μια μεγάλη νίκη αλλά έμεινε στον… άσο ο Ολυμπιακός. Ο Καμπιάσο επέστρεψε με γκολ αλλά ο Λεάλι έκανε δώρο την ισοφάριση στη Μπεσίκτας, κάνοντας δύσκολη υπόθεση την πρόκριση στην Πόλη (1-1).

Με σαφή σκοπό να δώσει τη μπάλα στους παίκτες της Μπεσίκτας και να τους περιμένει στο δικό του μισό, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούσαν να κλέψουν μπάλες και να φύγουν στην κόντρα-επίθεση, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι αμυνόντουσαν με σχετική ευκολία και όσες φορές δεν το κατάφεραν αυτό, σταμάταγαν τους αντιπάλους τους με φάουλ. Δύο εξ αυτών ήταν σε εξαιρετική θέση έξω από την περιοχή αλλά ο Φορτούνης τα… σπατάλησε.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Βασίλης Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία (64′ Ντα Κόστα), Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70′ Μάρτινς), Μανθάτης, Φορτούνης (74′ Μάριν), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ

Μπεσίκτας (Σενόλ Γκιουνές): Φάμπρι, Γκονούλ, Ανδριάνο, Τόσιτς, Μαρσέλο, Χάτσινσον, Αρσλάν (46′ Οζιακούπ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Ταλίσκα (92′ Ιλνερ), Αμπουμπακάρ (81′ Τοσούν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected