Κατηγορίες
Διάφορα

Στο στοίχημα ο τελικός ερασιτεχνών στις Σέρρες!

Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Σερρών Αθανάσιου Χατζηπαντελή προκάλεσε η κίνηση γνωστής ελληνικής στοιχηματικής εταιρείας στο διαδίκτυο να συμπεριλάβει στο κουπόνι της τον Κυριακάτικο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών μεταξύ των ομάδων της Δόξας Λιθοτόπου και της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Χατζηπαντελής μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών και αποκάλυψε ότι η αρχική σκέψη ήταν να αναβληθεί ο αγώνας, αλλά τελικά αυτό δεν υλοποιήθηκε καθώς το γεγονός ότι η προσθήκη του αγώνα έγινε σήμερα το μεσημέρι κι ενώ έχουν γίνει όλες οι προετοιμασίες από την Ένωση για τον τελικό τις προηγούμενες μέρες. Ο κ. Χατζηπαντελής ζήτησε από τους Σερραίος φιλάθλους να μην ασχοληθούν με το στοίχημα και να πάνε στο γήπεδο να απολαύσουν τον αγώνα που θα είναι όπως είπε «γιορτή του Σερραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

«Θέλουμε να κρατήσουμε το Σερραϊκό ποδόσφαιρο άμεμπτο μακριά από κάθε βρωμιά και κάθε ενέργεια τρίτων που θέλουν να αμαυρώσουν τον τελικό και να μας δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα. Μια στοιχηματική εταιρεία τοποθέτησε τον τελικό στο στοίχημα της κι εμείς είμαστε κατά αυτής της ενέργειας. Εγώ προσωπικά κι όλο το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Σερρών θεωρούμε αλητεία αυτήν τη κίνηση που έγινε φυσικά χωρίς την έγκριση μας και χωρίς να μας ενημερώσουν. Έβαλαν στο κουπόνι τους τον τελικό, εμείς παροτρύνουμε τους Σερραίους φιλάθλους να μην ασχοληθούν σε αυτό το κομμάτι και να μην παίξουν στοίχημα.

Ήμασταν σε σκέψη να αναβάλλουμε τον τελικό αλλά επειδή δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο να θίξουμε αυτόν τον θεσμό κι όλα αυτά που ετοιμάσαμε για τον τελικό, για αυτό και παροτρύνουμε τους Σερραίους να μην ασχοληθούν με το στοίχημα. Και ξέρουμε τι θα πει στοίχημα. Στα παγκόσμια σκάνδαλα του ποδοσφαίρου υπάρχουν υποψίες ότι εμπλέκονται οι στοιχηματικές εταιρίες και κάποιοι θεωρούν ότι είναι πειρασμός για τους ποδοσφαιριστές λόγω της οικονομικής κατάστασης το στοίχημα. Εμείς υπηρετούμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να μείνει ερασιτεχνικό. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι η βάση του ποδοσφαίρου και ο πρωτογενής τομέας για αυτό και θέλουμε να μείνει άμεμπτο από τα πάντα. Το τονίζω, να μην ασχοληθούν οι Σερραίοι.

Εμείς είμαστε κατά αυτής της ενέργειας. Ναι, είμαι εξοργισμένος, το Σερραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να μείνει άμεμπτο από όλα αυτά και ειδικά από το στοίχημα. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι ως Ένωση γιατί ρώτησα το δικηγόρο μας και μου είπε ότι δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι και το μόνο που μπορούμε είναι να αναβάλλουμε τον τελικό, εμείς όμως δεν θέλουμε να χαλάσουμε αυτή τη γιορτή. Καλώ τους Σερραίους να έρθουν την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών για να απολαύσουν τη γιορτή του Σερραϊκού ποδοσφαίρου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected