Κατηγορίες
Football League

“Απόρθητο το κάστρο του Αιγίου για τον Απόλλωνα!

Ακόμα μια ομάδα της κατηγορίας προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των αντιπάλων του Παναιγιάλειου που δεν πανηγύρισαν φέτος νίκη στο Αίγιο.

Ο Απόλλων όμως, όχι μόνο δεν κατάφερε να αλώσει το κάστρο της «Μαύρης Θύελλας», η οποία παραμένει αήττητη στην έδρα της εδώ και 11 αγωνιστικές, αλλά κινδυνεύει να «πέσει» από το ρετιρέ της κατηγορίας, όπου βρίσκονταν από τις πρώτες αγωνιστικές. Έτσι λοιπόν η μέχρι πρότινος συγκάτοικος Λαμία αν νικήσει την Καλλονή την Κυριακή (12/3) τότε θα πάει στο +2.

Η ομάδα του Αιγίου κοίταξε στα μάτια το φαβορί για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια και παρ’ ότι έμεινε με δέκα παίκτες στο 73’ (λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Καζναφέρη) βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να αντέξει στην πίεση. Καθοριστικό ρόλο για το τελικό σκορ διαμόρφωσε και ο Γκαραβέλης με την απόκρουση πέναλτι στο 81’.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ασφυκτικά για το γκολ και κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαδόπουλου. Ο Κονέ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο πορτιέρο του Παναιγιάλειου μπλόκαρε και διατήρησε το φετινό εντός έδρας αήττητο της ομάδας του.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Γκαραβέλης, Στίκας, Ρότας, Ρέλλας (60’ Παναγιώτου), Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας (66’ Ιβάνκο), Κρητικός, Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης, Πάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ντάσιος, Διαμαντόπουλος (72’ Ομπόντο), Σιατραβάνης (37’ Ρομάνο), Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρμπόσα (75’ Περογαμβράκης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected