Κατηγορίες
Basket

Επήλθε τελικά το “διαζύγιο”

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ο Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος πλήρωσε το “μάρμαρο” για την αποτυχία της “Ένωσης” να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προδιαγεγραμμένο φαινόταν από το βράδυ της Τετάρτης το μέλλον του Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της ΑΕΚ με το κλίμα να είναι βαρύ τις τελευταίες ημέρες για τον Σλοβένο τεχνικό και δύο μέρες πριν τον σημαντικό αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Basket League ήρθε το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει το basketblog.gr, στην ανακοίνωση της η “Κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Σλοβένο τεχνικό και παράλληλα γνωστοποίησε την απόφαση της να πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με υπηρεσιακό προπονητή τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Ακόμα δεν έχει γίνει βέβαια γνωστό αν η ΑΕΚ θα πορευτεί με τον Μανωλόπουλο μέχρι το τέλος της σεζόν ή θα προχωρήσει σε απόκτηση προπονητή, ο οποίος θα μείνει και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλοβένος τεχνικός βάζοντας το συμφέρον της «Βασίλισσας» πάνω από τις προσωπικές του φιλοδοξίες, συμφώνησε σήμερα (11/03) με τη διοίκηση για συναινετική λύση του συμβολαίου του, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία της.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Γιούρι Ζντοβτς κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected