Διάφορα

Απολαύστε τη μάχη των “δικεφάλων” στο “Barok” Coffee-Bar!

Μια ακόμη σπουδαία αναμέτρηση προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar, στο πιο κεντρικό σημείο της Βέροιας και συγκεκριμένα στην πιάτσα των ταξί στη Μερκουρίου Καρακωστή!

Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ από το 2012 ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να παραμείνει σε «απόσταση αναπνοής» από τον Πανιώνιο και να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη γκέλα του Ολυμπιακού. Οι Θεσσαλονικείς, μετά τη χθεσινή νίκη του Πανιωνίου επί της ΑΕΛ, απομακρύνθηκαν στους πέντε βαθμούς από τη δεύτερη θέση και θέλουν σήμερα τη νίκη κόντρα στην «Ένωση», διευρύνοντας έτσι το νικηφόρο σερί τους μακριά από την Τούμπα (5 νίκες και 2 ισοπαλίες μετά την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό).

Από την άλλη πλευρά, μονόδρομο αποτελεί για την ΑΕΚ η νίκη στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ώστε να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας με φόντο τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Το 4-2-3-1 επαναφέρει ο Χιμένεθ. Η «Ένωση» βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και η νίκη στο αποψινό ντέρμπι μοιάζει μονόδρομο για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στην παράδοση που έχουν κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι σήμερα δεν έχουν χάσει και έχουν δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected