Γ Εθνική / Τοπικά

Δια πυρός και σιδήρου ο Απόλλων, διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους!

Με σκόρερ τον Ενλουντούλου στο 72′ ο Απόλλων Καλαμαριάς πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο (0-1) απέναντι στον Ορφέα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας

Όπως αναφέρει το metrosport, με μία υπερπολύτιμη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο έφυγε από την Ξάνθη ο Απόλλων.

Με δράστη τον Γκαέλ Ν’ Λουντούλου στο 72΄οι κοκκινόμαυροι νίκησαν με 1-0 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 από τη Δόξα Δράμας… Ο Απόλλων δύσκολεύτηκε, καθώς έπρεπε να ξεπεράσει την καλοστημένη ομάδα της Ξάνθης, αλλά και τον δυναμισμό των γηπεδούχων. Είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Κυβελίδη και τον Συμελίδη, δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο γλίτωσε στο 57′ από τον Μουμίνογλου (απέκρουσε ο Μένκα) και στο 72′ ήρθε η στιγμή της λύτρωσης για τους πολυάριθμους φίλους του Απόλλωνα, που ακολούθησαν την ομάδα τους στην θρακιώτικη πόλη. Ο Χασομέρης σέντραρε και ο Ν΄Λουντούλου με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρούφου, για το 0-1. Γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα αλλά προκάλεσε και μίνι σύρραξη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για μη τήρηση φερ-πλέι.

Ο Απόλλων έφτασε στη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή, με τους φιλάθλους του να πανηγυρίζουν μετά το τέλος και να αποθεώνουν τους νικητές, που έκαναν ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Football League.

Συνθέσεις

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Λαζαρίδης (74′ Χαλίλ), Κατρανίτσας, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μπουντακίδης, Χιντ, Καραγκιόζης Γ. (79′ Μελισσόπουλος), Μουμίν και Καραγκιόζης Β..
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (65’ Χασομέρης), Σαμαράς, Καπίας, Λιόνης, Καλαϊτζίδης (65’ Καλογέρης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν΄Λουντούλου, Πόποβιτς (86’ Φάμπιο).

φωτ. από xanthi-sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected