Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Δόξα” είχε το ντέρμπι!

Η Δόξα Μεγαλόπολης φιλοξένησε τον Παναρκαδικό για την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς επικράτησαν με 2-0 των “πρασίνων”.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να έχει την κατοχή, ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε μπροστά στο σκορ.

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Σαλαπάτας επιχείρησε το σουτ, με την προσπάθεια του όμως να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Χρήστου.

Το “τριφύλλι” κυρίως, προσπαθούσε από στημένες φάσεις να γίνει απειλητικό, με την άμυνα της Δόξας, όμως να είναι οργανωμένη, κλείνοντας τους χώρους. Oι γηπεδούχοι με ιδιαίτερα κινητικό τον Πρίκα, έψαχναν τρόπους για να μπουν στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 33′ ο Πρίκας, επιχείρησε ένα σουτ με την μπάλα να κοντράρεται και στη συνέχεια να απομακρύνεται από τους αμυντικούς του Παναρκαδικού. Δέκα λεπτά αργότερα, η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε με τον Γιουκούδη. Ο νεαρός άσος βγήκε απέναντι στον Χρήστου, με τον γκολκίπερ της Δόξας να διαβάζει την φάση και να αποσοβεί τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 0-0. Στην επανάληψη, ο Παναρκαδικός λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, στο γήπεδο της Μεγαλόπολης. Στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τ. Σαλαπάτα να σημαδεύει, για κακή του τύχη το δοκάρι.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Δόξα κατάφερε να ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση. Ο Παναγιωτίδης, με πολύ ωραία κίνηση προσπέρασε τον Καπετάνο και από πλάγια θέση πλάσαρε, κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ασκούν πίεση και στο 77′ ήρθε το δεύτερο γκολ που “κλείδωσε” τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Πέπα που είχε περάσει στο 73′ ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, πλάσαρε τον Καπετάνο, κάνοντας το 2-0, με το σκορ να παραμένει έτσι μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Καλαντζή.

Συνθέσεις

 

Δόξα Μεγαλόπολης : Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Θ. Ασημακόπουλος (66′ Δρόσσος), Πρίκας (73′ Πέπα), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (68′ Κ. Ασημακόπουλος)

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, , Δήμος, Κυριακόπουλος, Μέλλος (67′ Καραμήτος), Βελισσάρης (78′ Σταθουλόπουλος), Τ. Σαλαπάτας, Π. Σαλαπάτας, Γιουκούδης (73′ Καδάς)

– See more at: http://www.arcadiasports.gr/index.php/football/g-ethniki/44435-i-doksa-nikitria-sto-ntermpi-arkadias#sthash.loshKWn8.dpuf

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected