Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έχει ακόμη σφυγμό!

Ο ουραγός ΑΟ Ζευγολατιού έμεινε “ζωντανός” στη διεκδίκηση της παραμονής καθώς επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές, όπου μετρούσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Συγκεκριμένα, οι Κορίνθιοι επιβλήθηκαν με 1-0 του Αστέρα Αμαλιάδας στο ματς για την 22η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το iliaoikonomia.gr, η Αμαλιαδίτικη ομάδα δεν μπόρεσε να μείνει για έκτο παιχνίδι αήττητη (έχουν προηγηθεί, η εντός έδρας ισοπαλία με την τρίτη της βαθμολογίας Ερμιονίδα, το μεγάλο διπλό στο Άργος, η ισοπαλία στη Μυτιλήνη και οι δυο προηγούμενες εντός έδρας νίκες με τον Φωστήρα και την Αχαική) και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.

Οι «βυσσινί» ουσιαστικά εμφάνισαν δύο πρόσωπα στο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο έκανε καλή εμφάνιση και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε, ενώ είχε την καλύτερη στιγμή σε εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπαρούση στο 39′ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σκούρτης, καθώς κι άλλη μια ευκαιρία με σουτ του Μπαρμπαρούση που επίσης απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ζευγολατιού.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Αστέρας δεν μπήκε τόσο καλά και από μια στημένη φάση στο 69′ το Ζευγολατιό ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς έπειτα από σέντρα του Παινέση και κοντινή κεφαλιά του Δανελάρη για το 1-0.

Τα υπόλοιπα λεπτά ως τη λήξη δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο. Καθώς κυριάρχησαν πολλές καθυστερήσεις των γηπεδούχων για να κρατήσουν το προβάδισμα, αλλά και νεύρα.

Συνθέσεις

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Παντελής Κολλιάκος): Σκούρτης, Σιγάλας, Ντούνης, Παινέσης, Ποτήρης, Κλαδάκης, Δανελάρης (91′ Καραγκούνης), Βατουσιάδης, Χρυσαφίδης, Χουσελάς (72′ Σενάι), Μαλαχάτης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης (72′ Ζόρο), Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Κασάπης, Μπράβος, Μπουζούρας, Μπαρμπαρούσης, Μελετίδης (23′ λ.τρ. Σταθάτος), Οντσβόγκ (54′ Παπουτσής), Παρασκευόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected