Κατηγορίες
Football League

Το γκολ στο 88′ τη λύτρωσε!

Η ΑΕ Σπάρτη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της σκληροτράχηλης Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο αμυντικός της «Βασίλισσας» Αλέξανδρος Γκαλίτσιος δυο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και η ΑΕ Σπάρτη έφτασε τους 31 βαθμούς στη Football League. Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας και παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ότι δεν είδαμε πάντως σε όλο το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης το είδαμε λίγο πριν το φινάλε. Στο 88′ και στην μεγαλύτερη ευκαιρία που δημιούργησε η ΑΕ Σπάρτη, ο Γκαλίτσιος πέτυχε το νικητήριο γκολ και χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Στο 3΄των καθυστερήσεων όμως η Αναγέννηση φλέρταρε με το 1-1 μετά από σουτ του Τζέκο το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μελισσάς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο isports.gr

Συνθέσεις

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελισσάς, Σιώπης, Γιαννίτσης (46′ Λώττας), Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Κατσίκης (46′ Μπουντόπουλος), Αναστασόπουλος, Ηλιόπουλος, Φράγκος (66′ Μπανούσης), Αναστασάκος.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πρίφτης, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ, Τσιλούλης, Μπλέντι (45′ Καραγιάννης), Ντιατά (75′ Τζέκος), Μπιτέλης, Κρητικός (68′ Υφαντής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected