Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ισοπαλία πλησίαζε αλλά ο Κοκονόζι είχε άλλη άποψη!

Ένα γκολ στο 90’ ήταν αρκετό για τους Κατερινιώτες, έτσι ώστε να κερδίσουν τους Μαύρους Αετούς και να καθαρίσουν ουσιαστικά την υπόθεση άνοδος.

Με γκολ στην εκπνοή, ο Πιερικός κατάφερε να πάρει τη νίκη και να επιστρέψει στα «τρίποντα», έπειτα και την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Τρικαλινοί από την άλλη, πίεσαν στο πρώτο μέρος, αλλά έφυγαν από την πιερική πρωτεύουσα ηττημένοι.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ήρθε στο 3’. Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καρτσαμπάς έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 34’ ο Τσιώλης σούταρε, όμως ο Σολεϊμέζογλου απόκρουσε. Η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου μέρους ήρθε στο 57’.

Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κραγιόπουλος πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 70’, ο Σεχολάρι πήρε ένα σουτ, το οποίο, όμως, κατέληξε άουτ. Στο 90’, ο Κοκονόζι έκανε τη σέντρα-σουτ, η μπάλα πήρε μια παράξενη τροχιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Θεολόγη.

Συνθέσεις

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Τσιώμης (82’ Μάρκου), Μπαρούτας, Νταντίμης, Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς, Συμεωνίδης (72’ Κολομπάκης), Λούγκος, Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (61’ Κοκονόζι)

Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου (Νίκος Μανούρας): Θεολόγης, Τσιγάρας, Νασιάκος, Ρούμπας, Αετόπουλος, Κεχαγιάς, Φλιούκας (87’ Μουρίκης), Βερβέρας (68’ Γιαννούλας), Τσιώλης, Ιωάννου (75’ Καραστέργιος), Σιαμπάνης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected