Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη ανατροπή και πάντα κοντά στην κορυφή!

Νέα νίκη και σταθερά στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (πίσω μόνο από τη μεγάλου μεγέθους και πάντα ακλόνητο φαβορί για την άνοδο, Παναχαϊκή) ο δυνατός και πολύ αξιόμαχος ΠΑΟ Βάρδας.

Που αυτή τη φορά έκανε και ανατροπή στο σκορ, απέναντι στο φορμαρισμένο στο β’ γύρο Λουτράκι, στο ματς για την 22η αγωνιστική, ώστε να φτάσει στη νίκη με 2-1 σκορ

Κι έτσι το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου παραμένει εδώ και οκτώ αγωνιστικές αήττητο, καθώς συνολικά τους τελευταίους μήνες έχει ηττηθεί μόνο από την Ερμιονίδα (σε μια κακή παρένθεση με την εμφάνιση εκείνης της μέρας). Και συγκεκριμένα συνέχισε να έχει μόλις μία ήττα στα δώδεκα πλέον τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, με επτά νίκες (Χαλκίδα, Παναργειακό, Αχαϊκή, Δόξα Μεγαλόπολης, Τσικλητήρα, Αιολικό, Λουτράκι) και τέσσερις ισοπαλίες (στην Πάτρα, στη Θήβα και στο Ζευγολατιό, καθώς και εντός έδρας με το Φωστήρα).

Ο εξαιρετικός ΠΑΟΒ έφτασε πλέον τις 12 νίκες σε 21 ματς, (έχοντας ακόμα και 5 ισοπαλίες και 4 ήττες) και βρίσκεται σταθερά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου.

Η ηλειακή ομάδα είχε απόντα τον Σιδέρη από πρόβλημα τραυματισμού και ανέτοιμο τον Καρούτη από ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες.

Στην εμφάνιση αυτή έκανε μεγάλη προσπάθεια κι είχε αυξημένη συγκέντρωση και πολύ διάθεση και αγωνιστικότητα, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

 

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλίας Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (52′ λ.τρ. Γούρμος), Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (84 Καρούτης), Καλογερόπουλος (70΄΄ Πατάπης), Ντόμας, Σαμπανέι.

ΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Διαμαντής, Παναγόπουλος, Χουστουλάκης, Ζέλο, Τζορμπατζίδης, Κοσκινάς (81′ Βοϊδίλας), Γούλας (90+3′ Σιώκος), Μάγγος, Κωβαίος, Αποστολάκης, Δημάκης (87′ Γκιζαριώτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected