Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη και άνοδος δύο θέσεων!

Μια από τις σημαντικότερες νίκες της ιστορίας του έκανε σήμερα ο Αχιλλέας που κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Πετριτή στη Νεοκαισάρεια και «ξεκόλλησε» από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, η ομάδα της Κατερίνης πίεσε στην αρχή του αγώνα για να ανοίξει πρώτη το σκορ και έφτασε κοντά σε αυτό αλλά τόσο τα σουτ του Μανίκα όσο και του Νάκα, πέρασαν άουτ με τους φιλοξενούμενους να μην αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο παιχνίδι τους μέχρι το 47΄.

Εκεί οι γηπεδούχοι πέτυχαν με τον Λαζαρίδη το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης.

Προηγήθηκε καλοχτυπημένο κόρνερ του Νάκα στο πρώτο δοκάρι το οποίο εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο έμπειρος αμυντικός της ομάδας του Γιώργου Καμπερίδη.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να ανταποδώσουν και έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Στούπα να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ αλλά τον νεαρό τερματοφύλακα των γηπεδούχων Αλέξανδρο Κούζα να κρατάει ανέπαφη την εστία του και να δίνει το τρίποντο στην ομάδα του!

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Πετρουζέλλης, Δημηνάς, Καμπερίδης, Τοπάλι, Λάϊος, Νάκας (80΄Φωκαΐδης), Μανίκας (90΄Παπαδόπουλος)

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Χονδρογιάννης): Ριγανάς,Καλούδης (46΄Στούπας Π.), Γεωργοπάλης Χ., Στούπας (70΄Μπαμιόγλου), Τσιάβος, Καρβούνης, Γεωργοπάλης Ν., Γράντος, Τόμπρος, Γαστεράτος, Μάμαλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected