Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” για τα “Λιοντάρια”! (photos)

Το γκολ του Γκούρτσα στο 77ο λεπτό χάρισε τη νίκη στον Πανσερραϊκό, με τον ΑΟΧ να γνωρίζει πικρή ήττα με σκορ 1-0. Μάλιστα, αυτή είναι η πέμπτη στα τελευταία έξι ματς για τη χανιώτικη ομάδα που σίγουρα δεν μπορεί να αισθάνεται “άνετη” για τη συνέχεια.

Παρόλα αυτά, ο ΑΟΧ θα μπορούσε να είχε ανοίξει πρώτος στο σκορ, χάνοντας μεγάλες – κλασικές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο. Αν εκεί είχε γίνει το 1-0 ίσως τα πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά στη συνέχεια, με τον Πανσερραϊκό άλλωστε να μη δείχνει κάτι σπουδαίο, αλλά να καταφέρνει στη φάση που του δόθηκε η ευκαιρία να φτάνει στο γκολ. Αυτό συνέβη στο 77’ όταν μετά το γύρισμα του Ρόυτση, ο Γκούρτσας με γυριστό σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του

Στη συνέχεια, στο μικρό διάστημα που απέμενε, ο ΑΟΧ επεδίωξε το γκολ για να “σώσει” τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια σοβαρή φάση.

Μια πικρή ήττα λοιπόν για τον ΑΟΧ, που ουσιαστικά παραμένει σε μία θέση που δεν τον “εξασφαλίζει”, αντίθετα είναι επιτακτική η ανάγκη στη συνέχεια να αναζητήσει και να πάρει βαθμούς για να “σιγουρέψει” την παραμονή του…

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Χανιά : Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης (82’ Ντούμος), Βασιλείου, Τσουκάνης,  Ηρακλής, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Σταματής, Βαρούχας (74’ Λάσκαρης), Ρούνεϊ.

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Καψάλης, Ρούτσης (90+3’ Ντόραγκι), Φούσου, Τσιμίκας, Κάκκο (75’ Κανούλας), Γκούρτσας (90’ Τσελεπίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected