Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλο “διπλό”, μεγάλη βαθμολογική ανάσα!

Πολύτιμο τρίποντο πρόσθεσε η ΑΕ Ιστιαίας στη βαθμολογική της συγκομιδή, με τη νίκη που έκανε επί του Εθνικού στη Φιλιππιάδα με σκορ 2-1.

Στο 10΄ ο Εθνικός είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς όταν ο Μπαλογιάννης με ατομική προσπάθεια και σουτ δεν ανησύχησε τον Δαμασκό που μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

Στο 26΄ ένα καλό σουτ του Στεργίου πέρασε άουτ, όπως την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μπαστάνη στο 30ο λεπτό.

Στο 34΄ φάουλ που ανέλαβε να εκτελέσει ο Νικολέτος έφερε τη μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Εθνικού και ο προωθημένος Πανάκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τρανουλίδη.

Στο 41΄ απευθείας φάουλ του Άτσκα μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Δαμασκός.

Στο 54΄ ο Πανάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Νικολέτου έκανε το 0-2.

Στο 63΄ ένα καλό σουτ του Νικολέτου πέρασε άουτ. Στο 68΄ σέντρα του Μανιώτη κεφαλιά του Τσουλιάη από κοντά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ, και στο 79΄ ο Μπαστάνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Ντανάι, Δημουλάς (82’ Τσικλίδης), Κουμπής, Τσουλιάης, Μπαστάνης, Άτσκα, Παπακίτσος (60’ Μαλάτος), Μπαλογιάννης, Μιχάλης (78’ Λέντζος)

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Λάκης Παπανικολάου): Δαμασκός, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Στασινόπουλος, Στεργίου, Γεωργιάδης (69’ Χαραμπίδης), Ίβιτς (89’ Μακρής), Νικολέτος, Ηλιόπουλος (80’ Φυσαράκης)

με στοιχεία από το Sportime24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected