Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Η μοναξιά της κορυφής!

Πιο εύκολα απ’ ότι αναμενόταν ο ΠΑΣ Λαμία νίκησε το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚΛ, μπροστά σε 2.000 και πλέον φίλους της, την Καλλονή με 4-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και πήρε με πανηγυρικό τρόπο κεφάλι στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ Εθνικής.

Οι Λαμιώτες έχουν πλέον 2β. πίσω τους τον Απόλλωνα Σμύρνης, 8β. διαφορά από τον Άρη και 12β. από τον ΟΦΗ! Παράλληλα από σήμερα, εκτός της καλύτερης άμυνας που είχαν από το ξεκίνημα του μαραθωνίου, διαθέτουν και την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα!

Ο ΠΑΣ Λαμία μπήκε αποφασισμένος στο ματς και κατάφερε μόλις στα πρώτα 29 λεπτά να πετύχει τρία γκολ και ουσιαστικά να «καθαρίσει» το παιχνίδι, που έγινε ακόμη πιο εύκολο από την αποβολή του Μέγκαχεντ, στο 10’ με δύο κίτρινες μέσα σ’ ένα δίλεπτο!

Η αναμέτρηση δεν αντέχει σε κριτική αφού η διαφορά δυναμικότητας και τα γρήγορα γκολ μεταμόρφωσαν το ματς σε μια τυπική διαδικασία για τους γηπεδούχους που έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει των δύο εκτός έδρας ματς που ακολουθούν (με Ελευσίνα και Τρίκαλα).

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η πρώτη συμμετοχή του 26χρονου Σέρβου κεντρικού επιθετικού Νεμάνια Τσόβιτς, η οποία συνδυάστηκε με το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Λαμίας.

Οι νικητές και πρωτοπόροι πλέον του πρωταθλήματος πέτυχαν την 10η νίκη τους στο ΔΑΚΛ (σε ισάριθα ματς) κάνοντας ένα ακόμη σταθερό βήμα για το μεγάλο και ιστορικό στόχο, την άνοδό τους στην Α’ Εθνική!

το φιλμ της αναμέτρησης στο efthia.gr

Συνθέσεις

Λαμία : Πίτκας, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου (46’ Ποζατζίδης), Κοτσώνης, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης, Τζόκιτς (65’ Μπουλούλης), Ματσούκας, Βάντερσον, Ντουρμισάι (51’ Τσόβιτς).

ΑΕΠ Βέροιας : Παπαδόπουλος (66’ λ. τρ. Μαλλής), Αγριμάκης, Μέγκαχεντ, Σάββα, Ευαγγελιδάκης, Καραγεώργης, Σβόγιτς, Ναούμ, Λίταινας, Ελευθεριάδης (46’ Λαμπράκης), Σοφιάνης (57’ Μέξης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected