Κατηγορίες
Super League 1

Σούπερ “τρίποντο” για την Κέρκυρα, με γκολάρα Ντιόγκο!

Η Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης χάρη στο υπέροχο γκολ με γυριστό σουτ από τον Κέβιν Ντιόγκο και πλέον η “μάχη” για τα πλέι οφ αποκτάει τεράστιο ενδιαφέρον.

Τρελαίνει κόσμο η Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου. Εκεί που όλοι πίστευαν ότι φέτος θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή, φαίνεται πώς έχει ήδη σώσει την παρτίδα μετά τις δύο απανωτές νίκες τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Την προηγούμενη φορά θύμα ήταν ο Αστέρας στην Τρίπολη, τώρα η Ξάνθη την οποία νίκησε με 1-0 και πλέον θα γίνει “μάχη” για την 5η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Όπως αναφέρει το contra.gr, την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα την έχασε η Ξάνθη με τον συνήθη ύποπτο Γιουνές να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κουτζαβασίλη, αλλά τον γκολκίπερ της Κέρκυρας να βγαίνει και να μπλοκάρει. Η Κέρκυρα ισορρόπησε στη συνέχεια το παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει λίγο μπάλα χωρίς όμως να απειλεί εύκολα την εστία του Ζίβκοβιτς. Λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γουάλας.

Ο Γεωργίου πήγαινε να πάρει την μπάλα με το κεφάλι, ο Γουάλας δεν τον είδε και τον χτύπησε καθώς ήθελε να κόψει την μπάλα, με τον ρέφερι να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Η Κέρκυρα ανέβηκε στην επανάληψη και εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Μετά από μερικές χαμένες ευκαιρίες, τελικά στο 66′ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Κέβιν Ντιόγκο.

Ο Επστάιν από τα δεξιά, βρήκε τον Κόντο στα αριστερά, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Ντιογκό με γυριστό σουτ έδωσε το προβάδισμα στη νησιωτική ομάδα. Ένα προβάδισμα που έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και χάρισε στην Κέρκυρα ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Συνθέσεις

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Ζ.Ντιόγκο, Σιόντης, Νίκιτς (62’ Ντουαλά), Γεωργίου (46’ Κόντος), Κ.Ντιογκό (85′ Σπίνουλας), Επστάιν, Τουράμ.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης (61’ Λάζιτς), Γιουνές, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο (74’ Πιτσέλι), Λισγάρας, Καμαρά (46’ Σιλά).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected