Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με τη “χρυσή” αλλαγή! (vid)

Δεν είχε…συνέχεια η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μετά το θετικό αποτέλεσμα με τον Άγιο Ιερόθεο την περασμένη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε με 0-2 από τον Πανθηραϊκό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, παραμένοντας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο πέναλτι ζήτησαν οι Χανιώτες, κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκαν με τον Ζώνα οι φιλοξενούμενοι, με τον ίδιο παίχτη να κάνει το 0-2 και στις καθυστερήσεις.

Στα πρώτα 15 λεπτά, οι φιλοξενούμενο ήταν δραστήριοι και απείλησαν για πρώτη φορά στο 10’ με τον Κορτσινίδη ο οποίος έκανε σέντρα σουτ αλλά ο Βλαχάκης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω απ’την γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γιόνδης έχασε σημαντική ευκαιρία για την ομάδα της Σαντορίνης όμως ο Βλαχάκης απομάκρυνε σε κόρνερ και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών παιχνιδιού, ο Περγιάλης με κεφαλιά αστόχησε.

Στο 18ο λεπτό, ο Καρβουνιάρης ανατράπηκε μέσα στη περιοχή με τους Χανιώτες να ζητούν πέναλτι, ενώ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 25’ με τον Δημήτρη να βγάζει τη σέντρα για τον Τσίτα, όμως αυτός κόπηκε τη τελευταία στιγμή. Στο 33ο λεπτό, ο Τσίτας έκανε τη κεφαλιά αλλά ο Ζώντος απομάκρυνε ενστικτωδώς και στο 37’ ο Ντα Κόστα βρήκε ωραία τον Τσίτα αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με δύο ακόμα ευκαιρίες, μία για τη κάθε ομάδα, αρχικά στο 42’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μυρθιανό όμως ο Βουρβαχάκης απομάκρυνε τη τελευταία στιγμή και με την συμπλήρωση του 45’ ο Ντεντάκης με πλασέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανθηραϊκού.

το φιλμ της αναμέτρησης στο grandsport.gr

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Παληγεώργος, Βουρβαχάκης, Ντεντάκης(66’ Τσικουδάκης), Καρβουνιάρης, Δημήτρης, Αρσενίεβιτς, Σέχου(85’ Γκουτσίδης), Ντα Κόστα, Κυτράκης, Τσίτας(46’ Βεστάκης)

Πανθηραϊκός: Ζώντος, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Λουκάς, Μπακάλης, Σαββίδης, Συνολάκης, Μυρθιανός(46’ Κριτσάς), Γιονδής(90’ Παπίτσας), Λαζαρίδης(62’ Ζώνας), Περγιάλης

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected