Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρομερό ματς στην Πιερία, διαφήμιση του ποδοσφαίρου! (photos)

Ήταν πραγματικό ντέρμπι το παιχνίδι του Κίτρους, ανάμεσα σε δυο από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και τον δεύτερο όμιλο στον οποίο αγωνίζονται η Πύδνα και ο Διαγόρας. Καθαρό, δυνατό και αθλητικότατα πλαίσια το παιχνίδι κορυφής της Πιερίας!

Το τελικό 2-0 αφήνει μια πικρία στους φιλοξενούμενους που δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες «πέφτοντας» κυριολεκτικά επάνω σε έναν εκπληκτικό Πατσιογιώργο που όποτε χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του,

ενώ οι γηπεδούχοι σίγουρα κράτησαν τα δυο γκολ που πέτυχαν στο ντέρμπι και τους βαθμούς της νίκης, αφού είναι γνωστό ότι η έλλειψη των γκολ έχουν στοιχίσει μέχρι τώρα στην πολύ καλή ομάδα του Γιώργου Χατζάρα.

Η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Διαγόρα σε σουτ που επιχείρησε ο Δεμηρτζόγλου από δεξιά αλλά μπλόκαρε ο Πατσιογιώργος. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με τον Παπαδημητρίου όταν σε όμορφη σέντρα του Ν. Κυπαρίσση από δεξιά, ο ποδοσφαιριστής της Πύδνας με πλασέ θα κάνει το 1-0.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο pieriasport

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Πατσιογιώργος, Καραγκούνης, Κόλα, Κωτσιόπουλος, Σαμουηλίδης, Δήμας, Τσατσαρής, Παπαδημητρίου, Ντόσης (70΄Πιαστόπουλος), Καθάριος (67΄Ιορδανίδης), Κυπαρρίσης Ν. (62΄Στούμπος).

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Τάχος (80΄Καλουσίδης), Λαγδάρης, Σκλιοπίδης, Δημητρίου (72΄λ.τ. Μίχος), Σαμανίδης, Καρατζάογλου, Δημητρουλόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Γεωργίου (60΄Καράμπελας), Μπενίσκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected