Γ Εθνική / Τοπικά

“Τσίμπησε” τον βαθμό! (vid)

Εντυπωσιακό ματς στο Ελληνικό, με τον Ηλυσιακό να ισοφαρίζει στο 87′!

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, τόσο ο Ηλυσιακός όσο και η Κηφισιά ήθελαν τη νίκη στο σημερινό ματς και κυρίως η ομάδα από του Ζωγράφου για να ξεφύγει από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ που ηττήθηκε το πρωί στο ματς με τη Σαντορίνη, όμως δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν με το τελικό 2-2 να μην αφήνει ικανοποιημένο κανέναν.

Στο α’ μέρος η Κηφισιά μπήκε δυνατά και είχε δυο δοκάρια στο 12′ με τον Φαρινόλα και στο 18′ με τον Χαλκιά. Στο 22′ ο Σουλελές έκανε το 0-1 για το συγκρότημα του Μάρκου Μαυρομάτη, με τον Τεγούση στο 70′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν στο 80′ με ωραίο σουτ του Ιωάννου, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε ο Θαναηλάκης στο 87′ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Με την ισοπαλία αυτή ο Ηλυσιακός ξεπέρασε την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχοντας 15 βαθμούς ενώ η Κηφισιά έμεινε στους 20 πόντους και τη 12η θέση.

Συνθέσεις

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Κοντοπίδης, Γραμματίκας, Ρόππας, Σαμιώτης, Μπίρης, Γεωργαμλής (50′ Αμανατίδης), Στρίγγας (62′ Κάλφας), Φλέγγας (68′ Τσινιάς), Ιωάννου, Θαναηλάκης.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης) Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης, Σάμιος, Ρεντζής, Σουλελές (73′ Ταμπάκης), Φαρινόλα (85′ Κυριαζής).

ILISIAKOS F.C.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected