Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Καμπανιακός 0-1 (photos+vid)

Την ευκαιρία για φιλικό παιχνίδι είχαν Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και Καμπανιακός, εκμεταλλευόμενοι αμφότεροι το ρεπό σε Α1 ΕΠΣ Ημαθίας και Γ Εθνική αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ημαθιώτη προπονητή Γιάννη Κερλίδη, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του ΑΣ Ειρηνούπολης, Δημήτρης Ασλαμπάλογλου επικράτησε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Στεφανίδη στις καθυστερήσεις.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, δύο μέρες μετά τον αρχικό προγραμματισμό καθώς το πρώτο παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο Γιώργος Ντάμτσιος είχε την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών και να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει δράση ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, λόγω του ρεπό των “πρασίνων”.

Για τους γηπεδούχους, που είχαν καλές ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ, αγωνίστηκαν επίσης και οι νεαροί Φετεινίδης, Μηνούδης Γ. και Γεωργάκης, που είναι δανεικοί σε ομάδες της περιοχής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Νησελίτη

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Βρεττός, Τασίδης, Μηνούδης Χ., Πετκάκης, Αθανασιάδης Η., Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης, Ραπτόπουλος, Σούρλας Δ., Συμπεθέρης, Ποτουρίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ιωακειμίδης, Κίτσας, Πατατούκας, Κουντουράς, Ταταρίδης, Φετεινίδης, Μηνούδης Γ., Γεωργάκης

Καμπανιακός : Μπόικος, Παπάζης, Ρακαβίνας, Μπέτσκας, Αλμπάνης, Ασλαμπάλογλου, Στεφανίδης, Φουρτζίου, Ντάρτζαλης, Νικολόπουλος, Κασαπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Τσιότσκας, Δαδάκος, Παπουρτζής

περισσότερες φωτογραφίες στο trikala-imathias.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected