Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου!


Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και αυτός που θα αντικαταστήσει τον Τίμο Καβακά στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων».

Ο 41χρονος τεχνικός ήρθε σε επαφή με τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, υπήρξε ταύτιση απόψεων, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, έδωσαν τα χέρια και μένει να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα αναλάβει από αύριο Τρίτη και επίσημα τα καθήκοντά του, καθώς σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχουν ρεπό. Θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου εκτός έδρας.

Ο Παπαβασιλείου ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στον Πιερικό, Εθνικό Κατερίνης, Πανιώνιο, πέρασε για έξι μήνες από τη Νίκη Βόλου, την περίοδο 2000-01, ενώ έπαιξε ακόμη στον Κιλκισιακό, την Λάρισα, τον Παναργειακό, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Αστέρα Σύρου, τον Πυρσό Γρεβενών, τον Αετό Σκύδρας, τον Πυργετό και κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στον Εθνικό Κατερίνης το 2011.

Στη συνέχεια, ως προπονητής, έχει εργαστεί στον Αιγινιακό, το 2012-13, δύο χρονιές στον Βατανιακό, στην Γ’ και Β’ Εθνική κατηγορία, στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, στο Νέστο Χρυσούπολης, ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο κάθισε για εννέα παιχνίδια στον πάγκο του ΑΟ Χανιά, απ’ όπου αποχώρησε πρόσφατα στα τέλη Φεβρουαρίου. Τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της κρητικής ομάδας ήταν αυτό με την Καλλιθέα εκτός έδρας (3-1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected