Κατηγορίες
Football League

Καταγγελία της εταιρίας ασφαλίσεων των ποδοσφαιριστών της Football League!

Την έντονη δυσαρέσκεια του ΠΣΑΠ προκάλεσε η καταγγελία από την ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη του συμβολαίου με την Football League. 

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών αντέδρασε και ζήτησε να μην οριστούν διαιτητές και παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Football League, αρχής γενομένης από την 21η αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο (18-19/03), μέχρι να τακτοποιηθούν οι υφιστάμενες ασφαλιστικές εκκρεμότητες.

Μάλιστα απέστειλε επιστολές με το αίτημά του στην ΕΠΟ και στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου από τον ΠΣΑΠ:

«Τον μη ορισμό παιχνιδιών και διαιτητών στο πρωτάθλημα της Football League, αρχής γενομένης από την προσεχή αγωνιστική, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου και μέχρι να τακτοποιηθούν οι υφιστάμενες ασφαλιστικές εκκρεμότητες, ζήτησε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την Football League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι η ασφαλιστική εταιρεία Ευρωπαϊκή Πίστη, κατήγγειλε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο με την Football League.
Οι δύο επιστολές που έστειλε ο Π.Σ.Α.Π., κοινοποιήθηκαν επίσης στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ.Βασιλειάδη, την Super League, στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Το πλήρες περιεχόμενο των επιστολών στο FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected