Ακαδημίες Ημαθίας

Το τουρνουά της Ακαδημίας ΑΕΚ Βέροιας με τη συμμετοχή τριών ομάδων, η παρουσίαση της συνεργασίας και η συνάντηση με τους προπονητές

Πολύ σημαντικό το τριήμερο 18-20/3 για την Ακαδημία της ΑΕΚ Βέροιας!

Το Σάββατο 18/3 και ώρα 20.00, στην Αίθουσα “SALA” της Εληάς, θα λάβει χώρα η παρουσίαση της συνεργασίας της Ακαδημίας του ΑΟ Μακεδόνα με τη ΑΕΚ, η ανάλυση του οργανογράμματος του δικτύου αλλά και η ομιλία κατά την οποία θα ενημερωθούν οι γονείς και οι φορείς του ποδοσφαίρου της Ημαθίας.

Την Κυριακή 19/3 και ώρα 10.00 το πρωί, στο Αθλητικό Κέντρο Λαζοχωρίου, θα διεξαχθεί τουρνουά με τη συμμετοχή των Ακαδημιών ΑΕΚ Βέροιας, Σάντος Πανοράματος, ΑΟ Ανατολής Ιωαννίνων (που επίσης ανήκουν στο δίκτυο της ΑΕΚ) και Γιώτσα από την Πιερία.

Την ίδια μέρα, στις 14.30 θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών γεννηθέντες από το 2001 ως το 2006, τα οποία που θα διεξαχθούν παρουσία του υπεύθυνου του τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Τόνι Σαβέβσκι και της Διεύθυνσης της ΑΕΚ FC DEVELOPMENT NETWORK

Τη Δευτέρα 20/3 και ώρα 11.00 το πρωί, παρουσία των υπευθύνων της ΑΕΚ με επικεφαλής τον κ. Τόνι Σαβέφσκι, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των προπονητών της Ακαδημίας, στους οποίους θα παραδοθεί εκπαιδευτικό υλικό (DVD) αλλά και το πρόγραμμα λειτουργίας της Ακαδημίας.

Την ίδια μέρα και ώρα 15.00, θα λάβουν χώρα τα δεύτερα δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected