Κατηγορίες
Basket

Απίστευτα πράγματα σε σχολικό αγώνα! Φυγαδεύτηκαν μαθητές, λιποθύμησε καθηγήτρια!

Θλιβερά επεισόδια εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί στο κλειστό γήπεδο στη Νεάπολη Λάρισας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες Θεσσαλίας ανάμεσα στο 4ο ΓΕΛ Λάρισας και 2ο ΓΕΛ Βόλου, σε επίπεδο Κοριτσιών και στο 4ο ΓΕΛ Λάρισας και 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας Βόλου στα αγόρια.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από νωρίς, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να δίνει το παρών εκτός κλειστού, με το παιχνίδι των κοριτσιών να ολοκληρώνεται κανονικά και δίχως έκτροπα, και με τις Βολιώτισσες του 2ου ΓΕΛ να κατακτούν εύκολα την πρόκριση με νίκη 34-54 για τον τελικό Θεσσαλίας.

Λίγη ώρα αργότερα και στο ίδιο γήπεδο ξεκίνησε η αναμέτρηση των αγοριών, όπου το παιχνίδι εντός παρκέ αποδείχθηκε πραγματικό ντέρμπι, με τη Λαρισινή ομάδα να κερδίζει στο φινάλε με 52-50. Ωστόσο η μπάλα… μεταφέρθηκε στην κερκίδα, όπου λίγο πριν από το τέλος του αγώνα, φίλαθλοι-μαθητές (;) πέταξαν μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο και τα αίματα άναψαν.

Στη συνέχεια, πανό που είχαν οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας έγινε στόχος, με τους φιλοξενούμενους εισβολείς να απειλούν τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ, που βρίσκονταν στις κερκίδες και τους καθηγητές τους να λειτουργούν ως ασπίδα μπαίνοντας μπροστά προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Από το σκηνικό πολέμου… μία καθηγήτρια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, με την μπαρουτοκαπνισμένη ατμόσφαιρα και τα καπνογόνα να συνθέτουν τις θλιβερές εικόνες, ενώ μαθητές ήρθαν ακόμη και στα χέρια…!

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας, αφού φυγαδεύτηκαν άρον-άρον, αποχώρησαν από το κλειστό μετά από μισή ώρα, με τη συνοδεία περιπολικού και αστυνομικής δύναμης κατά την επιστροφή τους στο Βόλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, τα κορίτσια του 2ου ΓΕΛ Βόλου πήραν την άνετη πρόκριση επί του 4ου ΓΕΛ Λάρισας με 54-34, με τη Νούλα να σημειώνει 30 πόντους για να αναδειχθεί ως η πρώτη σκόρερ του αγώνα. Πλέον το 2ο ΓΕΛ Βόλου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του άλλου ημιτελικού μεταξύ ΓΕΛ Παλαμά-ΓΕΛ Τρ. «ΑΘΗΝΑ» που διεξάγεται σήμερα αύριο στο κλειστό Παλαμά. Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός της Διαμαντοπούλου, αρχηγού του 2ου ΓΕΛ Βόλου.

Οκτάλεπτα: 9-11, 17-28, 28-37, 34-54.

Διαιτητής: Παγώνης, Γερακίνης.

4ο ΓΕΛ Λάρισας: (Παπακωνσταντίνου) Δάλλα, Φόρτη, Μπατρακούλη, Κοκολιού, Αγγελή, Παπαδούλη, Σούρλα, Ζαχαριάδη 6, Ντριστέλλα 28, Σδράκα, Σουφλιά.

2ο ΓΕΛ Βόλου: (Στεργιόπουλος) Τζώρτζη, Χούτα 13, Δεληγιάννη, Τάσιου, Διαμαντοπούλου 11, Νούλα 30, Κατσιακλή.

Τέλος, στον επεισοδιακό ημιτελικό των αγοριών, το 4ο ΓΕΛ Λάρισας πήρε την πρόκριση για τον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας, το 1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας με 52-50, με καλάθι του Ραφτόπουλου ένα δευτερόλεπτο πριν τη λήξη του αγώνα. Από πλευράς νικητών διακρίθηκαν οι Μπαλαμώτης Μ. και Τζήμας Δ. με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα, ενώ από την ομάδα του Βόλου ο Κωστούλας, που ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 28 πόντους και 3 τρίποντα.

Οκτάλεπτα: 14-12, 27-24, 34-42, 52-50.

Διαιτητής: Παγώνης, Γερακίνης.

4o ΓΕΛ: (Παπακωνσταντίνου) Παπαιωάννου, Μπουρίτας 2, Ραφτόπουλος 2, Τσιπλακούλης 8, Σουφλιάς, Χατζηαβραάμ, Χελιδώνης, Τζήμας 18, Θεοχάρης, Μπαλαμώτης Δ., Καλαμάκης 2, Μπαλαμώτης Μ. 20 (2).

1ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας: (Κυριακιδέλης) Μπρούσας, Σέρρης 2, Ντίνας 13(1), Τσινίκας Ι.7(1), Χρηστομάνος, Μαρμαράς, Πανουτσόπουλος, Τετζεράκης 2, Κωστούλας 25 (3), Παπαδημόπουλος 1.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected