Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικός ο Όμπλακ, κράτησε το μηδέν!

Ατλέτικο και Λεβερκούζεν «κόλλησαν» στο 0-0 στο μοναδικό ματς των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ που δεν είχε γκολ, με τους «ροχιμπλάνκος» που είχαν για κορυφαίο τον Γιαν Όμπλακ, να προκρίνονται στους «8» χάρη στο 4-2 του πρώτου αγώνα.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι Γερμανοί αποχαιρέτισαν τον θεσμό με ένα θετικό αποτέλεσμα και θα μπορούσαν να ακόμη και τη νίκη (έστω και γοήτρου) αν δεν είχαν απέναντί τους τον Σλοβένο τερματοφύλακα.

Ο γκολκίπερ της Ατλέτικο… κατέβασε ρολά, κρατώντας απαραβίαστη όσες φορές χρειάστηκε την εστία του, με αποκορύφωμα τη φάση του 68′, όταν σταμάτησε διαδοχικά τρία σουτ των Μπραντ, Φόλαντ και ο «Τσιτσαρίτο» στη συνέχεια σούταρε άουτ.

Γκριζμάν και Κορέα πρωταγωνίστησαν αρνητικά στις δύο σημαντικότερες ευκαιρίες των Ισπανών, οι οποίοι είχαν κάνει τη δουλειά από το πρώτο παιχνίδι στη Γερμανία και δεν έδειξαν σε κάθε περίπτωση τον ίδιο ζήλο απόψε στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Συνθέσεις

Ατλέτικο: Όμπλακ, Βρσάλικο, Γοδίν, Χιμένες, Λούκας, Σαούλ, Τόμας Πάρτεϊ, Κόκε, Καράσκο (71′ Σάβιτς), Γκριζμάν, Κορέα (65’ Γκαϊτάν)

Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Γεντβάι, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Καμπλ, Μπελαραμπί, Φόλαντ (87’ Αράνγκις), Μπραντ (78’ Μπέιλι), Ερνάντες (81′ Μεχμέντι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected