Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη ανταπόκριση από το κάλεσμα!

Μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο της Πύλου βρήκε το κάλεσμα του δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Τσικλητήρα.

Όπως αναφέρει το sport365.gr, το παρόν στο δημαρχείο έδωσαν φίλοι του Τσικλητήρα, Πυλιώτες επαγγελματίες αλλά και απλοί φίλαθλοι οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Τον προβληματισμό και την αγωνία του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος στην εισηγητική του ομιλία ανέλυσε τους λόγους της συγκέντρωσης η οποία είχε να κάνει τόσο με το παρόν και την διαμορφωθείσα αγωνιστική και οικονομική κατάσταση, όσο και με το αύριο του συλλόγου και της πορείας που Θα διαγράψει στο μέλλον η ομάδα.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλου- Νέστορος, όπως ο αντιδήμαρχος Περικλής Κοντογόνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θόδωρος Χαραμαράς, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Ηλίας Γουρνάς, η σύμβουλος Χριστιάνα Καρύγιαννη κ.α. Βασικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος ομάδας Τάσος Καραλής, ο οποίος ξεκινώντας από την περσινή σεζόν έκανε μία αναδρομή στην πορεία της ομάδας και έφτασε μέχρι το σήμερα και την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στα οικονομικά Θέματα. Απάντησε σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων αναλύοντας όλα τα δεδομένα και υπήρξε διάλογος.

Το κλίμα ήταν ενωτικό και οι οποίες αντιπαραθέσεις φαίνεται να μένουν για αργότερα καθώς άπαντες φάνηκε να έχουν αντιληφθεί πως αυτό που προέχει είναι η ομάδα να αρχίσει να μαζεύει τους βαθμούς εκείνους που Θα της εξασφαλίσουν την παραμονή, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την Ερμιονίδα. Ο διάλογος πλέον στο Τσικλητήρα άνοιξε και αυτό που ειπώθηκε είναι πως Θα υπάρξει και νέα συνάντηση ώστε τα βήματα που Θα ακολουθηθούν να γίνουν πιο συγκεκριμένα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected