Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μονακό για μεγάλα πράγματα φέτος! (vid)

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ, πήρε τη νίκη που ήθελε με δύο τέρματα διαφορά επί της Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε το 5-3 του πρώτου αγώνα και με 3-1 βρίσκεται από απόψε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εκπληκτική Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ θα δώσει για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια το παρών στα προημιτελικά του Champions League! Τα πιτσιρίκια των Μονεγάσκων κέρδισαν με 3-1 την Μάντσεστερ Σίτι στο Πριγκιπάτο και στο ζευγάρι που είχαμε ρεκόρ γκολ στην ιστορία της διοργάνωσης έκαναν την μεγάλη ανατροπή!

Η κυριαρχία των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος ήταν εντυπωσιακή. Όχι μόνο κατάφεραν να πάρουν σκορ πρόκρισης από το 29’, αλλά δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν ούτε τελική προσπάθεια! Το ποδόσφαιρο της Μονακό ήταν επιτομή της ουσίας και της ταχύτητας, με τον Μπαπέ να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 7’ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να κάνει το 1-0 έπειτα από γύρισμα του Σίλβα! Οι παίκτες του Γκουαρδιόλα δεν μπορούσαν με τίποτα να αντιδράσουν, με τον Φαμπίνιο να κάνει το 2-0 στο 29’ με πλασέ στην κίνηση έπειτα από γύρισμα του Μεντί από πάνω-κάτω την ίδια θέση!

το φιλμ της αναμέτρησης και βίντεο στo gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected