Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας το Σαββατοκύριακο (18-19/3)

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ
Η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται την Κυριακή 19/3/017 στις 15:00, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Κιλκισιακού για την 9η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΠΟ.

Διαιτητής του αγώνα ορίσθηκε ο κ. Μέγας Αλέξανδρος με βοηθούς την κ. Φωτιάδου Αναστασία και τον κ. Στίκο Δημήτριο από την ΕΠΣ Πιερίας.

ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
Η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίζεται το Σάββατο 18/3/2017, στις 16:00 στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Α.Ο Μαρίνας, για την 21η αγωνιστική της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΟΜΑΔΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Παιδικό τμήμα
Το Σάββατο 18/3/2017 το παιδικό τμήμα του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας , στις 12:00, με το αντίστοιχο τμήμα του Ολυμπιακού Νάουσας, για την 2η αγωνιστική playoff του παιδικού πρωταθλήματος.

Η συγκέντρωση των παικτών θα γίνει στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας.

Τμήματα Υποδομής

Το Σάββατο 18/3/2107 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του Αγροτικού Αστέρα, αγωνίζονται στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στις 10:15, με τα αντίστοιχα τμήματα του Ηρακλή Έδεσσας.

Η συγκέντρωση θα γίνει 09:30 το πρωί στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας. Οι μικροί αθλητές να έχουν μαζί τους πράσινη στολή ή στολή αγώνα.

Ο Αγροτικός Αστέρας καλεί το φίλαθλο κόσμο του Ν. Ημαθίας και της γύρω περιοχής, για να βοηθήσει στις προσπάθειες των ομάδων, που αγωνίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected