Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βαριά ήττα και αποκλεισμός…

Και ενώ όλα πήγαιναν πρίμα για τον Ολυμπιακό (μείωσε στο 31′ με τον Ελιονούσι και η Μπεσίκτας έμεινε με 10 παίκτες), η ελληνική ομάδα κατέρρευσε μετά το 70′ με αποτέλεσμα να δεχτεί 4 γκολ…

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Πόλη για να παλέψει, αλλά η (ακόμη μια) εφιαλτική παρουσία του Λεάλι του στέρησε κάθε ελπίδα κόντρα στην Μπεσίκτας (4-1), έστω κι αν έπαιζε από το 39′ με παίκτη παραπάνω. Ο Ελιονούσι μείωσε σε 2-1 και… κράτησε ζωντανές τις ελπίδες στις οποίες έβαλε «ταφόπλακα» ο Ιταλός κίπερ!

Ο μικρός… Μπουφόν, αποδείχθηκε μικρός… Κοστάντσο. Και στην σούμα των δύο αγώνων ήταν ο άνθρωπος που έκανε την διαφορά στην πρόκριση. Θετική για την Μπεσίκτας, αρνητική για την ίδια του την ομάδα. Ο Λεάλι (περί ου ο λόγος) «κρέμασε» την ομάδα στο Φάληρο (στο 1-1) και την… αποτελείωσε στην Κωνσταντινούπολη.

Είναι άδικο να στεκόμαστε σε έναν μόνο ποδοσφαιριστή, αλλά ο Ολυμπιακός παρά το 2-0 των πρώτων λεπτών κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα και να έχει κολλήσει τον αντίπαλο στα σκοινιά. Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Λεάλι και το 2-1 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες στο τελευταίο τέταρτο 4-1. Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League με συνολικό σκορ 5-2. Ενα σκορ που σίγουρα αδικεί την προσπάθεια των πρωταθλητών αλλά σε τέτοιο επίπεδο τα μεγάλα λάθη πληρώνονται. Ακριβά. Και συνήθως με αποκλεισμούς.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport24.gr

Συνθέσεις

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Φάμπρι, Γκιοκχαν Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Χάτσινσον, Εζιακούπ (60′ Ουισάλ), Κουαρέσμα (82′ Τοσούν), Ταλίσκα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Σισοκό, Ρομαό (76′ Μάρτινς), Καμπιάσο (67′ Μάριν), Φορτούνης, Μανθάτης (56′ Σεμπά), Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected