Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κέφια είχε η κληρωτίδα!

Τέσσερα σπουδαία και αμφίρροπα ζευγάρια προέκυψαν από την κληρωτίδα της 8άδας. Επανάληψη του τελικού του 2015 με το Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα, τιτανομαχία Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης.

Φοβερά παιχνίδια επίκεινται στην 8άδα του Champions League, αφού προέκυψαν σπουδαία και αμφίρροπα ζευγάρια στον δρόμο για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η κληρωτίδα είχε… κέφια, αφού μπορεί να μην έβγαλε Clasico, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα τέσσερα ζευγάρια δεν προμηνύουν μεγάλες αναμετρήσεις.

Όπως αναφέρει το Sport24, η περσινή φιναλίστ Ατλέτικο Μαδρίτης αναμετράται με την περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας και σταχτοπούτα του θεσμού, την Λέστερ, η οποία έχει κάνει μια τρελή πορεία, που κανείς δεν περίμενε. Μετά τη Σεβίλλη, θα προσπαθήσει να αποκλείσει και την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ του Τόμας Τούχελ παίζει με την Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ και είναι ένα πέρα για πέρα ισορροπημένο ζευγάρι. Δυο ομάδες που παίζουν φοβερή μπάλα και αναμένεται να γίνουν εξαιρετικά παιχνίδια με πλούσιο θέαμα. Οι Γερμανοί προέρχονται από την πρόκριση επί της Μπενφίκα και οι Μονεγάσκοι επί της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μπάγερν Μονάχου έπεσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι δυο γίγαντες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου κοντράρονται νωρίς στο θεσμό. Θα μπορούσε άνετα να είναι το ζευγάρι του τελικού. Ο Κάρλο Αντσελότι ανταμώνει με την πρώην ομάδα του και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία αυτά τα ματς. Η Ρεάλ θέλει να κάνει το back to back φέτος, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ομάδα από καταβολής Champions League.

Τέλος, η Γιουβέντους παίζει με την Μπαρτσελόνα σε μια επανάληψη του τελικού του 2015 στο Βερολίνο. Τότε, οι Καταλανοί νίκησαν 3-1 και πήραν το τρόπαιο. Φέτος; Το σίγουρο είναι πως η ομάδα του Αλέγκρι θέλει να πάρει εκδίκηση και μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ για να το πετύχει. Όσο για την Μπαρτσελόνα, μετά το θαύμα με την Παρί, βάζει πλώρη για επιστροφή στην κορυφή.

Τα πρώτα ματς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα διεξαχθούν 11 και 12 Απριλίου, οι ρεβάνς 18 και 19 Απριλίου, ενώ η τελευταία κλήρωση θα γίνει στις 21 Απριλίου.

Να τονιστεί πως παρακολούθησαν την κλήρωση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, εκτός από τους ποδοσφαιριστές της Λέστερ καθώς ο Κρεγκ Σέικσπιρ τους απαγόρευσε να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία! Για την ακρίβεια, προγραμμάτισε προπόνηση την ώρα της κλήρωσης, ώστε οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προσεχή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (18/3).

Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Ατλέτικο Μαδρίτης – Λέστερ
Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μονακό
Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης
Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected