Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Μόνο η Μπαρτσελόνα μας βοήθησε οικονομικά!”

Ο πρόεδρος της Σαπεκοένσε, Πλίνιο Νταβίντ ντε Νέβες, υποστήριξε με δηλώσεις ότι η Μπαρτσελόνα είναι η μοναδική ομάδα σε παγκόσμιο επίπεδο που προσέφερε οικονομική βοήθεια μετά την τραγωδία που υπέστη με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της.

Όπως αναφέρει το Sport24, πολλοί έσπευσαν να στηρίξουν με δηλώσεις τους τη Σαπεκοένσε μετά την τραγωδία που έπληξε τη βραζιλιάνικη ομάδα με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της στην Κολομβία. Ποιοι την στήριξαν, ωστόσο, αληθινά; Ο πρόεδρος της ομάδας από το Σαπεκό, Πλίνιο Νταβίντ ντε Νέβες, υποστήριξε ότι η μοναδική ομάδα στον κόσμο, από την οποία έλαβε οικονομική βοήθεια, είναι η Μπαρτσελόνα.

“Μόνο η Μπαρτσελόνα, η οποία μας στάθηκε ως φίλος από την πρώτη στιγμή, μας βοήθησε οικονομικά από την πρώτη στιγμή. Μας πλήρωσαν όλα τα έξοδα για να πάμε να παίξουμε στο Τζουάν Γκαμπέρ και τα κέρδη από το φιλικό θα μοιραστούν ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ρόμα, επίσης, θέλει να παίξουμε μαζί αλλά το πρόγραμμά μας είναι πολύ απαιτητικό. Θα πρέπει να δούμε εάν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε”, υποστήριξε ο Πλίνιο Νταβίντ ντε Νέβες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected