Διάφορα

Ποινή φυλάκισης στον Σώρρα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης! (vid)

Σε οκτώ χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, για υπεξαίρεση, στη δίκη που έγινε σήμερα στα Δικαστήρια της Πάτρας.

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, ο γνωστός ως «σωτήρας της Ελλάδας» Πατρινός καταδικάστηκε μετά τη μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του από πρώην συνεργάτη του, ότι έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Μηνυτές του Πατρινού «σωτήρα της Ελλάδας», είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρα τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

Σε δηλώσεις του ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα, της συζύγου του, την οποία κατονόμασε ως τον «ιθύνοντα νου» και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected