Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ετοιμάζεται για τη φιέστα η Ρεάλ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το «Νουέβο Σαν Μαμές» επικρατώντας 2-1 και έκανε βήμα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει το novasports.gr, οι «μερένχες» γνώριζαν πως με νίκη θα έκαναν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα κατάφεραν. Στο 25ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ χάρη σε γκολ του Μπενζεμά αλλά στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65ο λεπτό ο Αντούριθ έφερε το ματς στα ίσια.

Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ αφού τρία λεπτά αργότερα οι Μαδριλένοι ανέκτησαν το προβάδισμα με τον Κασεμίρο για το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη η Ρεάλ έφτασε τους 65 βαθμούς και παρέμεινε στην πρώτη θέση, πέντε πόντους μακριά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα ενώ η Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε στους 44 πόντους και την έβδομη θέση βλέποντας την Ευρώπη να απομακρύνεται.

Συνθέσεις

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Κέπα, Ντε Μάρκος, Γεράι Άλβαρεθ, Λαπόρτ, Μπαλενθιάγα, Ιτουράσπε, Μπενιάτ (79′ Μίκελ Ρίκο), Ραούλ Γκαρθία (86′ Σουσαέτα), Ινιάκι Γουίλιαμς, Λέκουε (59′ Μουνιαΐν), Αντούριθ.

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς (62′ Λούκας Βάθκεθ), Κρόος, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο (79′ Ίσκο), Μπενζεμά (85′ Μοράτα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected