Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι γνωστές, κακές…συνήθειες της Άρσεναλ! (vids)

Η κατρακύλα της Άρσεναλ συνεχίζεται: η Γουέστ Μπρομ της έκανε… πλάκα (3-1), με αποτέλεσμα η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να μείνει κολλημένη στην 5η θέση και να έχει, πλέον, στο «σβέρκο» της κολλημένη την Γιουνάιτεντ και την Έβερτον.

Με τα… αεροπλανάκια να δίνουν τη μάχη τους στον αέρα με τα μηνύματα υπέρ και κατά του Αρσέν Βενγκέρ, το παιχνίδι στο «Χόθορνς» ήταν τέτοιο που διατηρούσε σε… αρκετά καλό επίπεδο του σφυγμούς των οπαδών. Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12ο λεπτό με την κεφαλιά του Ντόουσον έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, φτάνοντας στα 13 τέρματα έπειτα από εκτελέσεις από τη γωνία για φέτος!

Δυστυχώς για την ομάδα του Πιούλις, όσο κι αν αμύνθηκε μαζικά, στο 15′ ήρθε η ισοφάριση με τεράστιο λάθος στα μαρκαρίσματα και με τον Αλέξις να βρίσκεται ολομόναχος στην περιοχή από μπαλιά του Τζάκα, για να κατεβάσει και να πλασάρει δυνατά με το δεξί για το 1-1. Οι «baggies» έμοιαζαν αρκετά επικίνδυνοι κάθε φορά που αποφάσιζαν να πάρουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Φλέτσερ στο 34′ να βλέπει τον Τσεχ να του λέει «όχι» με εκπληκτική επέμβαση σε σουτ στην κίνηση! Λίγο νωρίτερα, βέβαια, είχε αρνηθεί το γκολ και ο Φόστερ σε γυριστό σουτ του Ράμσεϊ…

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόουσον, ΜακΌλεϊ, Έβανς, Νιόμ, Σαντλί (90′ Φιλντ), Φλέτσερ, Λίβερμορ, Μπραντ (72′ Γιάκομπ), ΜακΚλιν, Ροντόν (54′ Ρόμπσον – Κανού)

Άρσεναλ: Τσεχ (38′ Οσπίνα, Μπεγερίν, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Τζάκα, Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ (65′ Ζιρού), Γουέλμπεκ, Αλέξις (78′ Ιγουόμπι)

δείτε βίντεο με τα γκολ στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected