Κατηγορίες
Basket

Νίκησε και στην Έδεσσα ο ΑΟΚ Βέροιας!

Τις 20 νίκες έφτασε ο ΑΟΚ Βέροιας στο πρωτάθλημα, μετά και τη σημερινή του στην Έδεσσα με αντίπαλο τον τοπικό Πανεδεσσαϊκό.

Η ομάδα του Θωμά Τούσα τα…χρειάστηκε σήμερα, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που είχε το προβάδισμα για 33 περίπου λεπτά, όμως στο τέλος μίλησε η εμπειρία αλλά και η εντυπωσιακή ευστοχία από πλευράς φιλοξενούμενων.

Χωρίς τον Γιάννη Λέφα, ο οποίος δεν αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΑΟΚ τα βρήκε σκούρα και βρέθηκε πίσω στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης.

Όντας ιδιαίτερα άστοχος για 30 και πλέον λεπτά, περιορίστηκε στο να κρατά χαμηλά το σκορ και στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να κάνει το come back και με όπλο της την επίθεση (σημείωσε 28 πόντους στο διάστημα αυτό και ενώ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα είχε 35!), να επικρατήσει με 9 πόντους διαφορά.

Η σημερινή νίκη σφραγίζει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α ΕΚΑΣΚΕΜ και το παιχνίδι με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια την τελευταία αγωνιστική (1/4), προσφέρεται για τη συμμετοχή των παικτών που υπολογίζονται από το παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Τα δεκάλεπτα : 15-8, 24-15, 40-35, 54-63

ΑΟΚ Βέροιας : Τρομπούκης 14, Ουσουλτζόγλου 8, Χρυσάφης, Γκανάς 8 (2), Καπνάς 7 (1), Μάντσος 21, Παπουλίδης 5, Γιαννουζάκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected