Κατηγορίες
Διάφορα

Τα τρία σπουδαία ματς που θα δείτε σήμερα στο “Barok” Coffee-Bar!

Τρία παιχνίδια με ξεχωριστό ενδιαφέρον για το καθένα, προσφέρει σήμερα Σάββατο το “Barok” Coffee-Bar, πλησίον της πιάτσας των ταξί στη Βέροια!

Η ΑΕΚ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για τα πλέι οφ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Βέροια – Κέρκυρα και Λάρισα – Παναιτωλικός τα άλλα παιχνίδια του σημερινού προγράμματος της 25ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΚ καλείται να δώσει… αξία στη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η Ένωση με το 3-0 επί του Δικεφάλου μπήκε στην πρώτη πεντάδα, αλλά θα πρέπει να παλέψει για να διατηρηθεί εκεί. Και το παιχνίδι στην έδρα του Ατρόμητου κάθε άλλο παρά εύκολη δοκιμασία είναι για τους παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πατίτο, ο οποίος τραυματίστηκε μεσοβδόμαδα, ενώ γνωστές είναι οι απουσίες των Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη και Αλμέιδα.

Από την άλλη ο Ατρόμητος γνωρίζει ότι με νίκη αποκτάει πάλι ελπίδες για τα πλέι οφ καθώς σε αυτή την περίπτωση θα μειώσει στους δύο βαθμούς την απόσταση που τον χωρίζει από την ΑΕΚ. Στα ευχάριστα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής ανοίγει στη Βέροια, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι παίζουν μια από τις τελευταίες τους ζαριές για την παραμονή, τη στιγμή που οι Φαίακες εξασφάλισαν ουσιαστικά τη σωτηρία μετά το 1-0 επί της Ξάνθης την αγωνιστική που μας πέρασε. Ο Άρτσε παραμένει εκτός για τη Βέροια, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αντονιάν. Πέντε απουσίες μετράει ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Κέρκυρα με τους Ζαραδούκα, Κόντο, Ζορμπά, Σιόντη και Γεωργίου να μην υπολογίζονται.

Σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία θέλει να κάνει η Λάρισα που υποδέχεται τον θεωρητικά αδιάφορο Παναιτωλικό. Ο Μασαλέσα προστέθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα για την ΑΕΛ, μαζί με τους Ντοντό και Τικίτο που παραμένουν τραυματίες, ενώ τιμωρημένος είναι ο Αγκάνοβιτς. Ο Ρέι δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναιτωλικού, όπως και οι τιμωρημένοι Χαντάκιας και Κλέσιο.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Super League:

Βέροια – Κέρκυρα (15:00 – NS3)

Λάρισα – Παναιτωλικός (17:15 – NS1)

Ατρόμητος – ΑΕΚ (19:30 – NS2)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected