Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Αθλήματα

Η 16η κούπα του Ολυμπιακού! (photos)

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Έναν χρόνο μετά την περσινή κατάκτηση του τροπαίου στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας στη Γλυφάδα κόντρα στην Κηφισιά, ο πολυνίκης Ολυμπιακός έκανε Αλεξάνδρειο Μέλαθρο το repeat πανηγυρίζοντας με 3-1 κόντρα στην αθηναϊκή φιναλίστ τον 16ο τίτλο στην ιστορία του θεσμού.

Σε μία πραγματική γιορτή, στο σαφώς πιο… ήρεμο κλειστό ο Ολυμπιακός απόντος του άτυχου Γιώργου Στεφάνου, που τραυματίστηκε στο γ’ σετ του β’ ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, πιστοποίησε με MVP τον Τσούπκοβιτς την κυριαρχία του επί ελληνικού εδάφους, μετά την κατάκτηση του League Cup Νίκος Σαμαράς και την άνετη πρωτιά της κανονικής περιόδου της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Ο τελικός ξεκίνησε με το καλό σερβίς του Άθος αλλά και μπλοκ των ερυθρόλευκων να δυσκολεύει την οργάνωση του παιχνιδιού αλλά και το τελείωμα των φάσεων για την ομάδα του Αρσενιάδη, που βρέθηκε να κυνηγά τον Ολυμπιακό με 8-4.

Τα προβλήματα στην υποδοχή της Κηφισιάς, που αναζήτησε λύσεις στο σκοράρισμα και εκτός Γιορντάνοφ, συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα η ομάδα του Μπόσκαν με τον ορεξάτο Τσούπκοβιτς και το μπλοκ του Αγκάμεζ στο Χριστοφιδέλη να ξεφεύγει με 16-9.

 

περισσότερα για το ματς και φωτογραφίες στο volleyplanet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected