Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτο…πάρτι! (vid)

Για τα καλά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που δίνει απευθείας έξοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε η Ατλέτικο, που επικράτησε 3-1 της Σεβίλλης στη Μαδρίτη.

Ο Γοδίν στο 37’ άνοιξε το σκορ, με τους Γκριεζμάν (61’) και Κόκε (77’) να διαμορφώνουν το 3-0 για τους «ροχιμπλάνκος». Η Σεβίλλη απλά μείωσε με τον Κορέα στο 85’ για το τελικό 3-1.

Στους 57 βαθμούς και στην τρίτη θέση παρέμεινε η ομάδα της Ανδαλουσίας που είδε όμως την Ατλέτικο (55) να πλησιάζει στους δύο βαθμούς μετά από 28 αγωνιστικές.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έβαλε τέλος στην όποια φαντασίωση των Ανδαλουσιάνων για πρωτάθλημα, τους πλησίασε στους 2 βαθμούς και σφράγισε ουσιαστικά την παρουσία της στην πρώτη 4άδα της La Liga. Στο 13′ έχασαν την πρώτη τους σημαντική ευκαιρία οι γηπεδούχοι, καθώς ο Κέβιν Γκαμεϊρό βρήκε χώρο αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ του πήγε στο οριζόντιο. Στο 34′ η Σεβίλλη ζήτησε πέναλτι για ανατροπή του Μπεν Γιεντέρ από τον Ομπλακ, όμως η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα, όταν το φάουλ του Γκριζμάν έπιασε κοιμώμενη την άμυνα των τριών της Σεβίλλης και ο Ντιέγο Γοδίν έκανε με κεφαλιά το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο. Στο 51′ ο Γκριζμάν έχασε στο 51′ τρελή ευκαιρία αφού μόνος με τον Σέρχιο Ρίκο πλάσαρε άουτ, όμως νίκησε τον πορτέρο της Σεβίλλης δέκα λεπτά αργότερα με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ (2-0). Ο Γάλλος επιθετικός ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και στο 67′ δεν έκανε καλά το γύρισμα, όμως στο 77′ η Ατλέτικο πανηγύρισε το τρίτο της γκολ όταν ύστερα από προσπάθεια του Χουανφράν από δεξιά ο Σέρχιο Ρίκο απέκρουσε πάνω στον Κόκε, ο οποίος σε κενή εστία έκανε εύκολα το 3-0. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε ύστερα από το γκολ του Χοακίν Κορέα στο 86′ με μπάσιμο στην περιοχή και ωραίο τελείωμα.

Συνθέσεις

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βρσάλκο (2′ Χουάνφραν), Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (83′ Γκαϊτάν), Γκριεζμάν, Γκαμεϊρό (63′ Τόρες).

ΣΕΒΙΛΛΗ (5-4-1): Σέρχιο Ρίκο, Μαριάνο, Μερκάδο, Ραμί, Λενγκλέ (46′ Γιόβετιτς), Σέρχιο Εσκουδέρο, Εν’Ζονζί, Νασρί, Σαράμπια (64′ Ιμπόρα), Βιτόλο, Μπεν Γεντέρ (64′ Κορέα).

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected