Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχαιρετά το ποδόσφαιρο και την Ελλάδα ο Ανέστης Κοντογουλίδης!

Δεν είναι είδηση πλέον στην Ελλάδα, όταν ένας νέος αποφασίζει να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό, για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.

Ένας από αυτούς είναι ο Ανέστης Κοντογουλίδης, ο οποίος σε ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση ανακοίνωσε σήμερα σε προπονητή και συμπαίκτες στον ΦΑΣ Νάουσα, πως αποχωρεί από την Ελλάδα με σκοπό να αναζητήσει την τύχη του σε καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε μέσω facebook και στη συνομιλία που είχαμε με τον νεαρό πορτιέρο, μας ζήτησε να μεταφέρουμε πως τη σημερινή εμφάνιση την αφιερώνει σε όσους τον πίστεψαν…

Αναλυτικά το post :

“Δυστυχώς έρχεται η στιγμή που πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις για την ζωή σου το μέλλον και τα όνειρα σου.. Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη μέρα καθώς ήταν η τελευταία φορά που κάθισα κάτω απο την εστία.. Ήταν η τελευταία φορά που την υπερασπίστηκα.. Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 25 μου χρόνια πήρα μια δύσκολη απόφαση να αφήσω την μεγαλύτερη αγάπη μου τον μεγαλύτερο μου έρωτα τις μεγαλύτερες μου θυσίες το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που έστω αγωνιστικά σε ερασιτεχνικά σωματεία.. Αλλα περισσοτερο για τους φίλους και της γνωριμίες που έχω κάνει μέσα απο αυτο τον χώρο.. Δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα ειναι πολύ δύσκολα και όταν σου έρχεται μια καλή πρόταση γαι δουλειά πρέπει να σκεφτείς ώριμα για το μέλλον σου.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected