Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Άρης Αμπελείων 5-2

Νίκη συνοδευόμενη από πολύ καλή απόδοση για τους Κρυαβρυσιώτες, οι οποίοι φαίνεται ότι βρίσκουν σιγά σιγά τον καλό τους εαυτό.

Στο πρώτο μέρος έχοντας την πλήρη κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να τις μετατρέψουν σε τέρματα. Αποτέλεσμα αυτής της αναποτελεσματικότητας, οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν στη μοναδική ουσιαστική κάθοδο του στα καρέ του Απόλλωνα, να πετύχουν την ισοφάριση.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο στο διάστημα αυτό οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν σε τέρματα τις ευκαιρίες, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα.

Τα γκολ :

16′ Δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα στη δεξιά γωνία του Δούμου (1-0).

45′ Στη μοναδική ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ του Θεοδωρίδη για τους Αμπελιώτες, ο Αρβανιτόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρίδη, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια του τελευταίου να μην περάσει τη γραμμή του τέρματος (1-1).

63′ Πάσα του Βεζυριανόπουλου για τον Καραγιάννη, ο έμπειρος επιθετικός με ωραίο σουτ “έγραψε” το 2–1.

67′ Παράλληλη πάσα του Καραγιάννη από δεξιά για τον Κουτρούμπαλο, ο τελευταίος με κεφαλιά “ψαράκι” σημείωσε το 3–1.

85′ Ατομική προσπάθεια του Βεζυριανόπουλου από αριστερά, πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ (4–1).

87′ Σέντρα του Αρβανιτόπουλου στην “καρδιά” της άμυνας του Απόλλωνα, ο Σιδώρης με πλασέ μείωσε σε 4–2.

91′ Πάσα του Βεζυριανόπουλου στον Κουτρούμπαλο, ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5–2.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης Παν., Βαμβακίδης, Αντωνιάδης, Μιχαηλίδης Π., Παπαδόπουλος, Ευθυμίου, Καραγιάννης, Κουτρούμπαλος, Τσιόπτσης (51′ Βεζυριανόπουλος).

Άρης Αμπελείων: Δούμος, Σαββίδης, Τσάλμας, Καρράς, Βουζβούρης, Δουλκερίδης (82′ Περπερίδης), Μεκόλι, Ζούζουλας (58′ Τσαβδάρης), Αρβανιτόπουλος, Σιδώρης, Αβραμίδης (75′ Πέσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected