Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Γκέλα” Ολυμπιακού, έχασε έδαφος για τον τίτλο! (photos)

Στο Ελευθεροχώρι ο Ολυμπιακός Βόλου άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, δεν μπόρεσε να κερδίσει (2-2) και πλέον «πέταξε» το όνειρο της ανόδου.

Οι επαγγελματίες του Ολυμπιακού δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές των Μαύρων Αετών, απογοήτευσαν σ’ ένα ακόμη παιχνίδι τους φιλάθλους της ομάδας που έδωσαν το «παρών» σ’ ένα ήσυχο γήπεδο.

Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων ο Ολυμπιακός, έδειξε πολλές αδυναμίες στο ντεμπούτο του Σάκη Παπαβασιλείου στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και πλέον η χρονιά τελείωσε για τους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας, επτά αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ μαζί με τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία βρίσκεται και η Α.Ε. Καραϊσκάκης. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε 15 μέρες στο Πανθεσσαλικό.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό πέτυχαν οι Οικονόμου με πέναλτι στο 34′ και ο Ευθυμιάδης στο 75′, ενώ για τους Μαύρους Αετούς σκόραραν οι Καραστέργιος στο 18′ και Κεχαγιάς στο 66′.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr
φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Θεολόγης, Τεντολούρης, Τσιγάρας, Καραστέργιος, Ρόμπος, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Γιαννούλας (79′ Νασιάκος), Βέρβερας (60′ Φλιούκας), Τσιώλης (87′ Μουρίκης), Ιωάννου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (69′ Στουρνάρας), Ιωαννίδης, Χολέβας, Ζώνας, Οικονόμου, Σταύρου (58′ Ευθυμιάδης), Μασάντο, Μουκάμ, Σουάνης (58′ Κέρι), Φλίγκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected